STRAŠNE KIŠE ZASULE PENSILVANIJU: Voda bukvalno nadolazila u minuti, RUŠILA sve pred sobom i UBIJALA ljude u automobilima (VIDEO)

Autor:

Svet

16.07.2023

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmanje četiri osobe su nastradale, a desetak se vodi kao nestalo, u blizini Filadelfije u subotu uveče, nakon jake kiše i poplava, koje su pogodile jugoistok američke savezne države Pensilvanije.

STRAŠNE KIŠE ZASULE PENSILVANIJU: Voda bukvalno nadolazila u minuti, RUŠILA sve pred sobom i UBIJALA ljude u automobilima (VIDEO)

Foto: Printscreen Daily Mail

Oko 100 mililitara kiše palo je za jedan sat u okrugu Baks tokom najjačeg udara oluje juče posle podne po lokalnom vremenu, saopštili su zvaničnici. Din Ajovino iz Nacionalne meteorološke službe rekao je da je za dva sata palo više kiše nego u Las Vegasu za celu godinu, preneo je "Dejli mejl".

 

Poplava je bila toliko jaka da je preplavila automobile sa sve putnicima, što je i dovelo do nekih smrtnih slučajeva, dok se jedna porodica vodi kao nestala.

 

Dve žene i muškarac pronađeni su mrtvi u oblasti Vašington Krosing, dok identitet četvrte osobe nije objavljen.

Zvaničnici lokalnog Aper Mejkfilda su rekli da se među nestalima vodi porodica od četiri člana, među kojima jedno dete ima dve godine, a drugo devet meseci. Mrtvozornik okruga Baks, Meredig Bak, rekla je da se očekuje da će crne brojke verovatno biti veće. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading