VLADIMIR PUTIN KAKVOG DO SADA NISTE VIDELI! Primio važnu gošću i ona mu odmah iz džepa "izbila" 51 milion evra! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Svet

05.07.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik Vladimir Putin ugostio je devojčicu iz Dagestana u sredu u Kremlju a tokom susreta ona mu se pridružila u neobičnom telefonskom pozivu njegovom ministru finansija da zatraži pomoć iz budžeta za njen rodni region.

VLADIMIR PUTIN KAKVOG DO SADA NISTE VIDELI! Primio važnu gošću i ona mu odmah iz džepa "izbila" 51 milion evra! (VIDEO/FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kremlj je objavio snimak sa susreta Vladimira Putina i 8-godišnje Raisat Akipove u poslednjoj u nizu pojava od okončanja kratkotrajne oružane pobune Vagnera prošlog meseca, preneo je “Skaj njuz.

 

 

Devojčica mu je potrčala u zagrljaj, a on joj je dao i buket cveća.

Anton Siluanov, ministar finansija, inicijalno je zvučao zbunjen pozivom i nije reagovao na pozdrav devojčice, ali je ubrzo pristao da dodeli dodatna sredstva za Dagestan na jugu Rusije.

- Odlično! – rekao je Putin a potom se obratio devojčici.

- Imamo pet milijardi rubalja (51 milion evra) za Dagestan.

“Skaj njuz” navodi da se Putin smeškao tokom tog razgovora i sličnog poziva sa Raisat upućenog premijeru Mihailu Mišustinu. Držeći buket cveća, devojčica se zahvalila Siluanovu na Putinov podsticaj, navodi portal.

 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin sa devojčicom iz Dagestana

 

Putin je prošle nedelje obišao Dagestan kad se našao okružen gomilom ljudi, što je retkost. 

Putin je rekao Raisat da je pozvao nju i njene roditelje u Moskvu jer je bio “uznemiren” kad je video njenu fotografiju u suzama jer nije uspela da ga vidi tokom njegove posete Dagestanu.

Više slika pogledajte u galeriji:

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading