POSLEDNJI SNIMAK BRUTALNO UBIJENE ANASTASIJE: Bila u kući osumnjičenog, nakon toga sela na motor i odvezla se sa njim (VIDEO)

Autor:

Svet

28.06.2023

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za njeno ubistvo osumnjičen je upravo muškarac iz Bangladeša (32),

POSLEDNJI SNIMAK BRUTALNO UBIJENE ANASTASIJE: Bila u kući osumnjičenog, nakon toga sela na motor i odvezla se sa njim (VIDEO)

Foto: Printscreen

Grčka televizija ERT objavila je jedan od poslednjih snimaka na kom se navodno vidi Anastasija Rubinska koja je nestala, a njeno telo pronađeno je u jarku na ostrvu Kos.

Na snimku koji je objavljen, vidi se muškarac iz Bangladeša i Anastasija kako voze njegov motocikl u ponedeljak uveče, 12. juna.

Inače, za njeno ubistvo osumnjičen je upravo muškarac iz Bangladeša (32), sa kim je navodno i snimljena te noći kada je nestala. Oni su navodno pre toga bili kod njega kući, što je potvrdio i njegov cimer, ali on je istakao da devojku ranije nije viđao, piše Kurir.

Kako je ranije saopštila policija, ona je te večeri poslala nekoliko poruka svom dečku Mihailu, koji je prvi i započeo potragu.

Sat na kameri pokazuje 00:08:16 u utorak, ali prema rečima vlasnika kuće sat ide unapred jedan sat i devet minuta, što znači da je stvarno vreme kada su napustili kuću Bangaladešanina 22.59 u ponedeljak uveče.

Takođe, na drugom snimku, dva dana nakon zločina, vidi se 32-godišnji muškarac kako prolazi pored iste kamere, kako ide ka mestu gde je navodno izvršeno ubistvo 27-godišnjakinje i vraća se posle 11 minuta, piše Kurir.

On se kao glavni osumnjičeni nalazi u pritvoru, a Anastasijina porodica istakla je da nema nikave sumnje da je njen dečko umešan u ubistvo.

Podsećamo, Anastasija Rubinska iz Poljske nestala je na ostrvu Kos u Grčkoj, nakon što joj se svaki trag gubi u ponedeljak 12. juna. Slučaj je izašao na videlo nakon žalbe njenog 28-godišnjeg partnera sunarodnika, koji je u utorak u podne prijavio nestanak policiji, opisujući poslednji razgovor koji je sa njom imao.

Prema njegovim rečima, njegova devojka, koja je radila u hotelu na ostrvu, pozvala ga je telefonom oko 22.30 sati u ponedeljak uveče. Rekla mu je da je malo popila i da će se vratiti u hotelsku sobu sa prijateljem, koji će je dovesti na motoru.

Prema dostupnim informacijama, na telu mladića iz Bangladeša (32) koji se smatra glavnim osumnjičenim za nestanak devojke, pronađene su ogrebotine i tragovi borbe. On je uhapšen, a nadležni su mu uzeli uzorak DNK sa genitalija i noktiju, a dlake plave kose pronađene i u kući u kojoj je živeo.

Još jedan važan element koji nadležni ispituju jeste da muškarac, kod koga je pronađena avionska karta za Italiju, koja je navodno izdata dan nakon nestanka devojke, nije obavestio nikoga, čak ni svog cimera, da namerava da ode.

Policija na Kosu takođe pregleda i ispituje snimke sa pet sigurnosnih kamera sa različitih mesta koji prikazuju Anastasijino kretanje. Kako je objavljeno, na njima se vidi kako plavokosa devojka kupuje u mini marketu koji se nalazi nekoliko kilometara od hotela u kome je radila. Na jednom od snimaka vidi se kako kupuje limenke piva, izlazi iz mini marketa i sedi na terasi i pije. Istovremeno sa njom u prodavnici je i 32-godišnjak iz Bangladeša koji je uhapšen pod optužbom za otmicu i smatra se glavnim osumnjičenim za Anastasijin nestanak. Kako se vidi u materijalu, kada je mladić vidi, prilazi joj i počinje da razgovara sa njom, a dolaze i drugi stranci.

Na kraju snimka vidi se kako ona odlazi sa njim, sedaju na motocikl i kreću u pravcu puta koji vodi do njegove kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading