GROBARIMA SE OVO NEĆE SVIDETI! Partizan i PAO žele bivšeg igrača Zvezde Meridianbet! Nastao je VELIKI problem!

Autor:

Sport

28.06.2023

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš crveno-belih Džordan Lojd ima uslov.

GROBARIMA SE OVO NEĆE SVIDETI! Partizan i PAO žele bivšeg igrača Zvezde Meridianbet! Nastao je VELIKI problem!

Foto: Starsport

Grobari

Crno-beli su pokazali veliku želju da u svoje redove dovedu Amerikanca iz Monaka, dok je iste ambicije gajio i grčki velikan.

Novi šampion AdmiralBet ABA lige je, poput Atinjana, odustao na kraju od transfera sjajnog šutera, pošto Lojd nema opciju izlaska iz ugovora za Evroligu.

Bio je to razlog za čelnike dva evroligaša da dignu ruke od nekadašnjeg igrača Zvezde Meridianbet, a ovu informaciju je preneo dobro obavešteni novinar grčke Gazete – Dzordž Kouvaris.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

 

Tokom prethodne sezone, u kojoj je Monako stigao do fajnal fora Evrolige i osvojio treće mesto, Džordan Lojd je upisao 34 meča u najelitnijem klupskom takmičenju. Prosečno je beležio 12,3 poena, 2,7 asistencija, 2,4 uhvaćene i 1,3 ukradene lopte.

Amerikanac je, podestimo, pre dolaska u Kneževinu igrao za Zenitu iz Sant Petersburga, u koji je došao iz Crvene zvezde Meridianbet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading