EGZODUS SE NASTAVLJA! Navijači Partizana NE VERUJU očima! Još jedan igrač NAPUŠTA crno-bele?!

Autor:

Sport

28.06.2023

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodno je Matijas Lesor potpisao za Panatinaikos, dok je kapiten Panter sve bliži Barseloni.

EGZODUS SE NASTAVLJA! Navijači Partizana NE VERUJU očima! Još jedan igrač NAPUŠTA crno-bele?!

Foto: Starsport

Ledej, Lesor, Papapetru, Panter, Madar i Obradović

Sjajni rezultati Partizana u tek završenoj sezoni AdmiralBet ABA lige i osvojena titula, na koju se u Humskoj čekalo deset godina, lansirali su u epicentar mnoge igrače oko kojih se Evropa otima.

Tako su crno-beli već ostali bez Matijasa Lesora koji nastavlja karijeru u Panatinaikosu, kapiten Kevin Panter je jednom nogom u Barseloni, dok je sada na red došao i Zek Ledej.

Krilni centar Partizana je imao sjajne role tokom borbi na tri fronta, pa kako prenose izraelski mediji, tačnije "Izrael Hajon", Amerikanac je na meti Makabija iz Tel Aviva.

Foto: Partizan Mozzart Bet/Emilija Jovanović

Zek Ledej

"Ponos Izraela" je u potrazi za pojačanjima, posle loše sezone u najelitnijem klupskom takmičenju, pošto su već u Top 8 fazi ispali od Monaka, a prema pisanju ovog dobro upućenog medija navodi se da je "Ponos Izraela", okrenut visokim pozicijama i da će tražiti osveženja na mestima "četiri" i "pet".

Izvesno je da će Aleks Pojtres i Džerel Martin promeniti sredinu, pa čelnici Makabija u Ledeju vide odličnu zamenu.

Tim iz Tel Aviva je do sada angažovao Tamira Blata, ali ako ne uspeju da dovedu Ledeja, okrenuće se rezervnim solucijama, a to su: Met Kostelo iz Baskonije i Piter Korneli, kome se u utorak Real Madrid zahvalio na saradnji. Spisak potencijalnih pojačanja, završava Džordan Miki iz Virtusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading