ANASTASIJA JE NAJVEROVATNIJE ZADAVLJENA! Policija otkrila nove detalje nestale Poljakinje (27) na ostrvu Kos

Autor:

Svet

18.06.2023

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pronađeno telo bilo je prekriveno granjem, a polovina tela pronađena je u crnoj torbi, dok je druga polovina bila napolju

ANASTASIJA JE NAJVEROVATNIJE ZADAVLJENA! Policija otkrila nove detalje nestale Poljakinje (27) na ostrvu Kos

Foto: Printscreen

Anastasija Rubinska ubijena na ostrvu Kos

Prvi nalazi nakon pregleda tela Poljakinje Anastasije Rubinske, koja je danas pronađena mrtva na ostrvu Kos, ukazuju na davljenje, prenosi "Prototema". Telo 27-ogodišnje žene iz Poljske, koja je nestala 12. juna, pronađeno je ispod drveta u močvarnom području.

Kako navodi grčki Katimerini, pozivajući se na neimenovane izvore iz policije, telo je pronađeno na udaljenosti od jedan kilometar od kuće, gde je živeo jedan 32-ogodišnjak iz Bangladeša, koji je uhapšen pod optužbom za otmicu.

Pronađeno telo bilo je prekriveno granjem, a polovina tela pronađena je u crnoj torbi, dok je druga polovina bila napolju.

- Rezultati su pokazali da je Anastasijin DNK pronađen u kući muškarca iz Bangladeša - preneo je grčki portal "Prototema, koji je objavio je snimak s mesta na kom je pronađeno telo, a na kom je u tom trenutku trajao uviđaj.

Pored državljanina Bangladeša, vlasti su istražile i njegovog prijatelja Pakistanca koji tvrdi da se nije sastao sa Anastasijom u kući svog prijatelja. Policija veruje da je lagao.

Nestanak prijavio njen partner

Žena, koju je Katimerini identifikovao kao Anastasiju iz Poljske, radila je u hotelu na Kosu, gde joj se u ponedeljak, 12. juna gubi trag. Njen nestanak je sutradan prijavio njen 28-godišnji partner.

On je policiji rekao da ga je devojka kontaktirala u ponedeljak uveče telefonom i da mu je rekla da je pod dejstvom alkohola, a potom mu poslala tačnu lokaciju gde se nalazi kako bi otišao po nju.

Kako dodaje Katimerini, on je otišao po devojku, ali na toj lokaciji nije nikoga zatekao.

On je rekao da je njen mobilni telefon bio isključen i da je potom prijavio njen nestanak.

Majka sumnja da je kidnapovana

Anastasijina majka je tvrdila joj je ćerka bila žrtva kidnapovanja.

- Ne mogu da otkrijem detalje, ali tvrdim da je moja ćerka kidnapovana - rekla je majka za poljske medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading