OD KARLE DO MARTE: Plejboj Berluskoni imao dve žene i najmanje 130 devojaka (FOTO, VIDEO)

Autor:

Svet

12.06.2023

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Silvio Berluskoni (86), bivši dugogodišnji premijer Italije i najvažnija politička ličnost na Apeninskom poluostrvu u poslednjih pola veka, preminuo je u milanskoj bolnici "San Rafaele", a poslednje sate uz njega pored samrtne postelje provela je njegova poslednja devojka Marta Fašina (33).

OD KARLE DO MARTE: Plejboj Berluskoni imao dve žene i najmanje 130 devojaka (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia

Sa devojkom koja je bila više od pet decenija mlađa od njega Berluskoni je ozvaničio vezu početkom 2020, nakon što se rastao od verenice Frančeske Paskale (38).

Poput Paskaleove, koja je u međuvremenu postala lezbijka, Fašina je napravila karijeru u Berluskonijevoj stranci Forca Italija, čija je poslanica od 2018.

Na ime odštete za raskid veze Paskaleova je dobila 20 miliona evra, uz još milion godišnje i pravo na korišćenje vile "Marija" u Brijanci uz kompletnu poslugu na raspolaganju.

Foto: Tanjug/AP

Marta Fašina, poslednja Berluskonijeva devojka

Istraživanje lista Libero 2013. pokazalo je da je Berluskoni dotad imao barem 130 javnosti poznatih devojaka, a taj broj se u poslednjih deset godina sigurno povećao.

Foto: Tanjug/AP

Berluskoni sa pretposlednjom devojkom Frančeskom Paskale

Među njima su javnosti najpoznatije bile Noemi Leticija (32), devojka iz okoline Napulja kojoj je Berluskoni za 18. rođendan na žurki 2009. poklonio zlatnu ogrlicu s dijamantima, a taj skandal ga je koštao drugog braka, kao i Karima el Mahrug (31), marokanska prostitutka poznatija kao Rubi kradljivica srca (Ruby Rubacuori).

Ona je 2010. tvrdila da je kao maloletnica bila među 20 devojaka koje su gole učestvovale na "bunga-bunga" orgijama s Berluskonijem i njegovim prijateljima, zbog čega je on kasnije osuđen, pa oslobođen.

 

Foto: www.profimedia.rs

Frančeska Paskale (desno) je nakon raskida sa Berluskonijem objavila da više voli žene

Druga Marokanka, manekenka Iman Fadil, koja je takođe bila na tim žurkama i bila svedok u sudskom procesu, umrla je pod čudnim okolnostima od trovanja radioaktivnom materijom 2019.

Foto: www.profimedia.rs

Karima el Mahrug (31), poznatija kao Rubi kradljivica srca

Od ostalih Berluskonijevih devojaka najveću političku karijeru napravila je Mara Karfanja (48). Poput mnogih njegovih devojaka, ova šou-gerla sa Berluskonijevih televizija ušla je u njegovu stranku Forca Italija, ali joj je uspelo to što većini nije, a to je da postane ministarka.

Karfanja je 2008. do 2011. u jednoj od Berluskonijevih vlada imala funkciju ministarke za jednake mogućnosti, a 2018. je izabrana za potpredsednicu Donjeg doma italijanskog parlamenta.

Njen talenat prepoznao je i kasniji premijer Mario Dragi koji ju je 2021. postavio za ministarku zaduženu za jug Italije, odakle Karfanja i potiče.

Foto: www.profimedia.rs

Iman Fadil, koja je bila na bunga-bunga žurkama, umrla pod čudnim okolnostima od trovanja radioaktivnom materijom 2019.

Samo dve žene uspele su ipak da ih Silvio Berluskoni odvede pred oltar. Sa njegovom prvom suprugom Karlom dal Oljo sreo se prvi put na stanici milanskog gradskog prevoza 1964, a venčali su se godinu dana kasnije.

Sa njom je dobio dvoje dece, a kada su se dve decenije kasnije rastali, ona je prešla da živi u trosoban stan u Milanu, a boravila je i u Engleskoj

Foto: www.profimedia.rs

Mara Karfanja, prvo devojka, pa onda i Berluskonijeva ministarka

Sa Veronikom Lario Berluskoni se upoznao 1980. nakon pozorišne predstave u kojoj je ova prsata bivša glumica nastupila u toplesu, a on je ubrzo svojoj ljubavnici obezbedio da živi u sedištu "Fininvesta".

Foto: www.profimedia.rs

Karla dal Oljo, Berluskonijeva prva žena

Venčali su se deceniju kasnije, kada je ona imala 32, a on 56 godina. Rodila mu je troje dece, a zbog Berluskonijevih skandala s "bunga-bunga" žurkama rastali su se na buran način.

Foto: Tanjug/AP

Veronika Lario, druga Berluskonijeva žena

On je tvrdio da je zbog feminističkih i komunističkih ženskih sudija bio primoran da plaća alimentaciju od tri miliona evra mesečno, koja je potom smanjena na 1,4 miliona, da bi 2017.

Foto: www.profimedia.rs

Veronika Lario s unučetom

Berluskoni dokazao na sudu da ne mora više da plaća ništa bivšoj ženi pošto ona ima 16 miliona evra svog novca, dragulje i nekretnine, pa je potom presuđeno da ona njemu vrati 43 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading