(VIDEO) NIJE ZA BACATI: Ambiciozni deka upisao fakultet u OSAMDESETOJ godini!

Autor:

Svet

16.02.2018

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najstariji učesnik programa studentske razmene verovatno je 80-godišnji Španac Migel Kastiljo. Iako je u poodmaklim godinama, upisao je studije istorije i potpuno je spreman za studentsku razmenu u Italiji.

RepublikaFoto: twitter.com/UEfrance
Skidamo kapu za ambicioznog deku

Ovaj penzioner ponosno je već deda šestoro unučadi. Nakon što mu se zdravlje pre nekoliko godina iskomplikovalo odlučio je da ne sedi skrštenih ruku u penziji, pa je upisao fakultet, prenosi MojFaks.

Želeo je da učini nešto što je neobično za jednog penzionera, a kako kaže, istorija ga je oduvek zanimala. U šali kaže da ne želi samo da drema tokom penzije nego i da uči. Svestan je toga da je puno stariji od svojih mladih kolega, ali tvrdi da se prema njemu odnose jako lepo.

Na razmenu ga je podstakao jedan od profesora, a njegova porodica u tome ne vidi problem jer već pakuju kofere kako bi posetili svoju glavu porodice. Ovaj vitalni deka poručuje drugim penzionerima da se otvore prema društvu, jer ljudi u penziji "nisu za baciti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading