ZARADIO OD HAPŠENJA: Trampu u tri dana uplaćeno 1,5 miliona dolara

Autor:

Svet

23.03.2023

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši američki predsednik Donald Tramp ostvario je milionsku zaradu dok očekuje da Alvin Breg, okružni tužilac Menhetna, podigne optužnicu i zatraži njegovo hapšenje.

ZARADIO OD HAPŠENJA: Trampu u tri dana uplaćeno 1,5 miliona dolara

Foto: Tanjug/AP

Iz Trampove kampanje za predsedničke izbore 2024. Foks njuzu je potvrđeno da je čak 1,5 miliona dolara donacija uplaćeno za svega tri dana nakon njegovog subotnjeg poziva pristalicama da izađu na ulice ako ga njujorška policija uhapsi.

Foto: Tanjug/AP

Bivši američki predsednik Donald Tramp primio 1,5 miliona dolara donacija za samo tri dana

Američki mediji su objavili da je tužilac Breg stigao u Krivični sud na Menhetnu, dok se porota sprema da donese odluku u istrazi protiv Trampa.

Foto: Tanjug/AP

Alvin Breg, okružni tužilac Menhetna, stigao u njujorški sud

Navodi se će nakon podizanja optužnice policajci dobiti zadatak da privedu nekadašnjeg šefa Bele kuće.

Foto: Tanjug/AP

Policijski pas proverava bezbednost u sudu na Menhetnu

Pre Bregovog dolaska u sud u zgradu je pušten policijski pas kako bi se utvrdilo da ne postoji opasnost po javnu bezbednost.

Foto: Tanjug/AP

 

Poroti koja je trebalo da zaseda u sredu da bi saslušala dokaze u krivičnoj istrazi protiv Trampa tog dana je javljeno da ne dolazi u sud.

Foto: Tanjug/AP

Novinari ispred suda

To je objavio sajt Politiko, koji je naveo da su i u četvrtak porotnici bili na stendbaju u iščekivanju poziva iz kancelarije okružnog tužioca Alvina Brega.

Foto: Tanjug/AP

 

Oko zgrade Krivičnog suda jujorška policija je u utorak postavila čelične barikade pošto su se u blizini zgrade okupile i Trampove pristalice i protivnici.

Foto: www.profimedia.rs

Stormi Danijels

Tramp je osumnjičen da je u jesen 2016. putem tadašnjeg advokata Majkla Koena dao 130.000 dolara porno-zvezdi Stormi Danijels da ona ne bi otkrila javnosti da je imala seks s oženjenim republikanskim predsedničkim kandidatom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading