UŽIVA U PALM BIČU: Tramp na golf terenu čeka hapšenje (FOTO)

Autor:

Svet

22.03.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši američki predsednik Donald Tramp kao da se previše ne uzbuđuje zbog najavljene optužnice koja bi ove nedelje mogla da bude podignuta protiv njega u sudu na Menhetnu.

UŽIVA U PALM BIČU: Tramp na golf terenu čeka hapšenje (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Njujork tajms je objavio da se, dok se okružni tužilac Alvin Breg sprema na potez koji bi vodio hapšenju Trampa, nekadašnji šef Bele kuće odmara u svojoj vili na imanju Mar-a-Lago u Floridi.

Foto: Tanjug/AP

 

Prema izvorima njujorškog lista, Tramp je poslednjih nekoliko dana viđan kako se vozi u malom vozilu po golf terenu imanja u blizini Palm Biča.

Foto: Tanjug/AP

Trampovo imanje Mar-a-Lago

Tramp je takođe preuzeo i ulogu di-džeja na žurki u Mar-a-Lagu i puštao hitove Rolingstonsa.

Foto: Tanjug/AP

Policija je postavila barikade u Njujorku

Oko zgrade Krivičnog suda na Menhetnu njujorška policija je u utorak postavila čelične barikade pošto su se u blizini zgrade okupile i Trampove pristalice i protivnici.

Foto: Tanjug/AP

Stormi Danijels

Tramp je osumnjičen da je u jesen 2016. putem tadašnjeg advokata Majkla Koena dao 130.000 dolara porno-zvezdi Stormi Danijels da ona ne bi otkrila javnosti da je imala seks s oženjenim republikanskim predsedničkim kandidatom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading