ČISTIO STAN PREMINULE BAKE, MISLILI DA JE PROVALNIK! Policija ubila mladića (28), porodica ogorčena!

Autor:

Svet

03.02.2023

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Muškarca iz Ohaja starog 28 godina upucala je policija dok je čisti stan preminule bake.

ČISTIO STAN PREMINULE BAKE, MISLILI DA JE PROVALNIK! Policija ubila mladića (28), porodica ogorčena!

Foto: Tanjug/AP

Policija, ipak, ističe da on nije slušao naredbe policajaca i da su mislili da je provalnik.

Gardian navodi da je Džo Frasure upucan u ponedeljak i da je od povreda preminuo u utorak. Do pucnjave je došlo u Vajomingu, u Ohaju, gradu sa oko 9.000 stanovnika. Kancelarija okružnog šerifa je istraživala pucnjavu, a potom je slučaj preuzeo okružni tužilac.

Okružni obducent je u izveštaju naveo da je uzrok smrti pucnjava u kojoj je učestvovala policija.

Policija: Mislili smo da je provalnik

Policija je saopštila da su policajci posumnjali da je Frasure provalnik, ali njegova porodica tvrdi da je čistio stan nakon bakine smrti.

U saopštenju policije navedeno je da su policajci odgovorili na poziv hitne pomoći o mogućoj provali, u kojoj su učestvovale dve do tri osobe, preneo je NBC News.

U saopštenju se navodi da su policajci, kada su stigli, primetili Frasurea i njegovog oca u zadnjem delu zgrade. Policija kaže da Frasure nije slušao naredbe, da je kombijem pokušao da pobegne od policije i da su policajci pucali u kombi kada je "zamalo udario policajca".

Frasure je upucan najmanje jednom u glavu. Prevezen je u Medicinski centar Univerziteta u Sinsinatiju, gde je preminuo. Njegova porodica traži da policija objavi snimak događaja.

- Ne zanima me šta pričaju, vozilo nije bilo upereno ka njima - rekao je njegov otac Džo.

Lisa Fišer, njegova majka, rekla je da zahteva odgovore od policije.

- Želim snimak sa kamere, sve - dodala je ona.

Porodica je u sredu održala mali protest ispred policijske stanice u Vajomingu, pozivajući na pravdu i objavljivanje snimaka.

- Moj brat je bio otac, brat, sin. Molim vas pomozite mi da dobijem pravdu za barat - rekao je njegov brat Džo Frasure Džunior.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading