NAJBOGATIJI VLADAR NA SVETU UDAO ĆERKU ZA SINA ROĐENOG BRATA! Ultraraskošno venčanje trajalo SEDAM DANA! (FOTO)

Autor:

Svet

29.01.2023

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada je izabrala venčanicu dugačkih rukava, bez izreza, čitavom dužinom prekrivenu šljokicama, a nosila je i veo od istog materijala, te skupocenu krunu. Mladoženja je, pak, nosio belu, tradicionalnu vojnu uniformu.

NAJBOGATIJI VLADAR NA SVETU UDAO ĆERKU ZA SINA ROĐENOG BRATA! Ultraraskošno venčanje trajalo SEDAM DANA! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Princeza Azema, ćerka jednog od najbogatijih vladara na svetu - sultana od Bruneja, sredinom januara udala se za princa Bahara, a raskošno svadbeno veselje trajalo je nedelju dana i u okviru njega održano je sedam luksuznih ceremonija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateen (@tmski)

 

Svadbena tradicija na Brunejima podrazumeva razmenu poklona, uručenje kraljevskih obeležja, trodnevnu ceremoniju venčanja, prijem i svečano zatvaranje.

Princ Maten, mlađi brat 38-godišnje princete Azeme, na svom Instagram profilu dao je javnosti uvid u mali deo ove pompezne svečanosti, te smo imali priliku da vidimo venčanicu lepe princeze.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateen (@tmski)

 

Ona je izabrala venčanicu dugačkih rukava, bez izreza, čitavom dužinom prekrivenu šljokicama, a nosila je i veo od istog materijala, te skupocenu krunu. Mladoženja je, pak, nosio belu, tradicionalnu vojnu uniformu.

Inače, mladenci su u bliskim rođačkim odnosima, princ Bahar je Azemin brat od strica, odnosno sin rođenog sultanovog brata Džefrija.

Sultan od Bruneja Hasanal Bolkija ima dvanaestoro dece, a princeza Azema je njegovo osmo dete.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading