TROZUBAC STAR JEDAN I PO VEK ZAVRŠIO ČOVEKU U VRATU: Lekarima rekao da ga ne boli (FOTO)

Autor:

Svet

05.12.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek koji je završio sa 150 godina starim trozubom probijenim kroz vrat nakon tuče u Indiji čudom je preživeo.

TROZUBAC STAR JEDAN I PO VEK ZAVRŠIO ČOVEKU U VRATU: Lekarima rekao da ga ne boli (FOTO)

Foto: pixabay.com

Bhaskar Ram (33) povređen je u tuči sa dvojicom muškaraca na svom radnom mestu, kada je trozupcem starim 150 godina proboden u vrat.

Bhaskar Ram, 33, zadobio je bizarnu povredu u tuči sa dvojicom muškaraca na svom radnom mestu u Kalianiju u Indiji

Lokalni izveštaji kažu da je hitno prevezen u obližnju bolnicu u ranim satima 28. novembra, ali je morao da bude prebačen u drugu specijalizovanu bolnicu udaljenu više od 40 milja.

Osoblje na medicinskom koledžu NRS u Kolkati u Zapadnom Bengalu moralo je da probudi specijalistu hirurga dr Pranabašiša Banerdžija da izvadi oružje u 3 sata ujutro.

Posle sat i po duge operacije, trozubac je na kraju uklonjen sa vrata gospodina Rama, prenosi Dejli Mejl.

 

 

 Lokalni izvori su rekli da je rekao lekarima da ne oseća nikakve bolove ili nelagodu. Dr Banerdži, vanredni profesor na Medicinskom fakultetu NRS, rekao je:

- Nije bilo znakova krvi ili povreda koje su me iznenadile. Izvan njegovih usta pronađeni su samo tragovi krvi.

PUKIM ČUDOM NISU OŠTEĆENE VITALNE FUNKCIJE

- Oformljen je tim lekara. Prvo smo uradili suportivnu operaciju tako što smo stavili traheostomsku cev u disajne puteve radi disanja, a zatim smo započeli operaciju - rekao je Banerdži i dodaju:

- Nijedna od vitalnih struktura nije povređena jer je štap nekim čudom promašio vitalne organe koji uključuju karotidu, unutrašnju jugularnu venu, traheju, jednjak, larinks, pršljen i kičmenu moždinu.

Doktor Banerdži je rekao kako se pacijent dobro oporavio:

- Traheotomska cev je uklonjena, a nazogastrična sonda će biti uklonjena kada stigne MRI izveštaj.

DEVOJČICI PROŠLA ŠIPKA KROZ VILICU

Ranije ove godine je objavljeno da se osmogodišnja devojčica čudesno oporavila nakon što joj je gvozdena šipka prošla kroz vilicu i izašla iz njenih usta, kada se spotakla i pala na gradilištu u okrugu Keri u Utar Pradešu, prenosi Dejli Mejl.

Devojčica, po imenu Taliba, oslobođena je i odvedena u bolnicu gde su hirurzi uklonili stub tokom 35-minutne operacije u oktobru.

Lekari u Indiji su rekli da su mu nekim čudom nedostajali vitalni nervi i krvni sudovi do mozga i da je devojčica pričala u roku od osam sati.

A u avgustu je objavljeno da je jednom čoveku u Indiji izvađena čelična šolja iz rektuma nakon što su je njegovi prijatelji stavili tamo u pijanoj šali. 45-godišnjaku iz Balipadara, Indija, uklonjen je predmet velike veličine operacijom u lokalnoj bolnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading