PUTIN TRPI VELIKE BOLOVE, LICE MU JE OTEČENO? Ruski lider doživeo incident u svojoj rezidenciji

Autor:

Svet

02.12.2022

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati telegram kanal, koji je u više navrata pisao o lošem zdravlju ruskog predsednika Vladimira Putina, sada tvrdi da je on nedavno navodno pao niz stepenice i povredio zadnjicu.

PUTIN TRPI VELIKE BOLOVE, LICE MU JE OTEČENO? Ruski lider doživeo incident u svojoj rezidenciji

Foto: Tanjug/AP

On takođe dodaje da su članovi njegovog obezbeđenja navodno morali da mu pomognu da sedne na fotelju, dok nije stigao tim lekara, prenosi Telegraf.

- Veruje se da se sapleo i pao na leđa, a zatim je klizio po nekoliko stepenika okrenut na boku. Incident se dogodio pred njegovim telohraniteljima, koji su odmah reagovali. Njih trojica su mu pomogli da dođe do najbliže fotelje i odmah su pozvali dežurne lekare u njegovoj rezidenciji - tvrdi neimenovani izvor.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin, ruski predsednik

To je jedna od najnovijih tvrdnji koje je objavio ruski Telegram kanal General SVR, koji je od početka sukoba u Ukrajini više puta pisao o tome kako Vladimir Putin navodno ima rak, kao i da boluje od Parkinsonove bolesti. Zvaničan Kremlj je u više navrata negirao ove tvrdnje.

Isti izvor tvrdi da lekari navodno "nisu mogli odmah da pregledaju predsednika jer on boluje od raka, zbog čega ima ozbiljne probleme sa varenjem", piše Mirror.

"Pre pregleda, lekari su predsednika otpratili do kupatila i pomogli mu", kaže izvor, koji nije ponudio nijedan dokaz za ovakve tvrdnje.

Uprkos tvrdnjama, predsednik Putin se u četvrtak pojavio na skupu mladih naučnika.

Podsetimo, isti kanal je prošlog meseca pisao da Putin ne izgleda dobro tokom proslave Dana nacionalnog jedinstva u zemlji.

U objavi su napisali da Putin trpi velike bolove i da od nedavno prima tablete i steroide, kao i da se to vidi po natečenosti njegovog lica.

Kremlj se nije oglašavao ovim povodom.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Baki

02.12.2022 23:19

Sve su to snimile zapadne tajne kamere kojih u Kremlju ima na kilograme. A izvor je samo to potvrdio.

Mire

03.12.2022 05:12

Dokle ce te vise pisati o Putinu gluposti,i verovati zapadnoj propagandi,on je savrseno zdrav hvala Bogu,juce se pojavio i sa invalidima razgovarao,i on je fizicki odlicno pripremljen,zasto vi pisete i prenosite takve vesti a znate da to nije tacno,pa valjda nas nece Evropa i Amerika vise voleti nego ruski pravoslavni narad,ne razumem sta time dobijate,vi ste ugledan list.

Sremac

03.12.2022 07:39

Sta sve nece izmisliti britanski olos i bitange.Oni znaju sta se desava u Putinovoj rezidenciji......

JA

05.12.2022 08:18

CNN je ,od samog pocetka rata, prikazivao fotomontazu o teskom putinovom zdrastvenom stanju. A onda smo ga videli kako trci niz stepenice aviona, na sta je CNN tvrdio da je to njegov dubler. Pose toga niko vise nije hteo da gleda CNN, pa su izgubili gledaoce.