DEČAK (2) UMRO OD GLADI! Nije imao ko da ga nahrani, pošto mu je otac preminuo!

Autor:

Svet

04.12.2022

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzrok smrti oca iz Njujorka i njegovog dvogodišnjeg sina utvrđen je devet meseci nakon što su pronađeni mrtvi u svom stanu, saopštili su zvaničnici.

DEČAK (2) UMRO OD GLADI! Nije imao ko da ga nahrani, pošto mu je otac preminuo!

Foto: Printskrikrin/Facebook

Otac (59) i njegov sin (2) pronađeni su mrtvi u stanu u gradu Ženevi u američkoj državi Njujork. Vlasti kažu da je dečak umro od gladi nakon što mu je otac umro.

Dejvid Кonde stariji i Dejvid Кonde mlađi pronađeni su mrtvi 15. februara. Otac je preminuo od "kardiovaskularne bolesti", navodi se u saopštenju šerifske kancelarije okruga Ontario. Međutim, uzrok smrti bebe je glad.

Кada su policajci došli do njihovog stana, primetili su da su vrata zaključana. Policajci su bili primorani da provale u stan nakon što zaposleni nije mogao da otvori vrata zbog zaključane brave.

- Veruje se da je stariji Кonde umro prvi i da dete nije moglo da dobije hranu nakon što mu je otac preminuo - zaključuje se u saopštenju.

Poslednji put su viđeni živi 22. januara, a vlasti kažu da nema znakova nasilne smrti, piše SrbijaDanas.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading