ČEMU TA POLITIKA? Venger ISPROZIVAO Srbiju - da li je OVO razlog ISPADANJA sa Mundijala?!

Autor:

Sport

04.12.2022

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se iskusni strateg, njegove reči podigle su veliku prašinu.

ČEMU TA POLITIKA? Venger ISPROZIVAO Srbiju - da li je OVO razlog ISPADANJA sa Mundijala?!

Foto: Starsport

Funkcioner FIFA Arsen Venger oštro je isprozivao reprezentacije koje nisu prošle u drugi krug Mundijala rečima da se nisu fokusirale na "fudbalske stvari".

DEŠAVANJA IZ KATARA MOŽETE PRATITI UŽIVO

Legendarni menadžer Arsenala prvenstveno je mislio na selekciju Nemačke i protest "Pancera" protiv organizacije Svetskog prvenstva u Kataru, ali je indirektno mislio i na Srbiju. Veliku pažnju privukla je i zastava "Nema predaje" koja je fotografisana u svlačionici "Orlova" uoči okršaja sa Brazilom, kao i sve što se dešavalo oko ključnog meča sa Švajcarskom.

Kada odete na Mundijal, znate da ne smete da izgubite na prvom meču. Reprezentacije koje imaju uspešna iskustva sa ovakvim turnirima, kao što su Francuska i Engleska, odigrale su dobro na prvim utakmicama. Ekipe koje su bile mentalno spremne da se fokusiraju na takmičenje, a ne na demonstraciju politike, igrale su dobro na otvaranju Mundijala - poručio je francuski stručnjak.

 

 

Podsećanja radi, Srbija je takmičenje u grupi G okončala sa jednim osvojenim bodom, a prolaz dalje obezbedile su reprezentacije Brazila i Švajcarske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading