NIJE UŠAO U AUTOBUS SA SAIGRAČIMA: Reprezentativac Srbije se smrzava u šortsu i čeka lični prevoz sa aerodroma (VIDEO)

Autor:

Sport

04.12.2022

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista "Orlova" jedini nije krenuo put Stare Pazove.

NIJE UŠAO U AUTOBUS SA SAIGRAČIMA: Reprezentativac Srbije se smrzava u šortsu i čeka lični prevoz sa aerodroma (VIDEO)

Foto: Vladimir Zogović

Saša Lukić na aerodromu "Nikola Tesla"

Fudbalska reprezentacija Srbije je ponovo razočarala naciju nastupom na Mundijalu u Kataru, pošto je osvojila svega jedan bod u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

Zbog toga, "Orlovi" su se već u nedelju vratili iz Katara, a svi igrači su autobusom krenuli u Staru Pazovu, osim jednog.

U pitanju je Saša Lukić, po koga automobilom dolaze roditelji.

Međutim, vezista Torina nije imao sreće sa prevozom, pošto su mu se roditelji zaglavili u saobraćaju, a on je u šortsu ostao da cupka na beogradskih šest stepeni.

Naš izveštač sa lica mesta mu je prišao, ne bi li dobio neku izjavu, ali reprezentativac Srbije nije želeo da priča i na taj način se ugreje.

Republika

Foto: Starsport

Saša Lukić

Dok je sa jedne strane Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi poslao kratku i jasnu poruku javnosti, njegovi puleni su se samo slikali sa prisutnim navijačima i u autobus su odlazili bez reči.

Reprezentativce Srbije na aerodromu "Nikola Tesla" nije sačekao veliki broj ljudi, a među malobrojnima je bio deka Dušana Vlahovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading