KOJOT NAPAO DEVOJČICU (2): Vukao je preko travnjaka i grizao dok je dete VRIŠTALO OD BOLOVA (VIDEO)

Autor:

Svet

04.12.2022

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U stranim medijima pojavio se snima od kog zastaje dah.

KOJOT NAPAO DEVOJČICU (2): Vukao je preko travnjaka i grizao dok je dete VRIŠTALO OD BOLOVA (VIDEO)

Foto: pixabay.com

Naime, na snimku se vidi kako jedan otac brzo reaguje kako bi spasao svoju dvogodišnju ćerku od kojota koji ju je napao ispred njihove kuće u Los Anđelesu.

Snimak su u petak zabeležile kamere postavljene ispred porodične kuće u Vudlend Hilsu. Na snimku se vidi kako životinja vuče dete preko porodičnog travnjaka, prenosi Dejli mejl.

Vidi se i kako detetov otac Arijel Elijahuo, parkira automobil ispred kuće, te kako je otac izvodi iz automobila. Devojčica se tada udaljava nekoliko metara od svog oca.

Otac je rekao novinarima da je upravo pokupio svoju ćerku iz vrtića i da je uzimao iz automobila njene igračke.

 

 

Dok je vadio igračke iz automobila životinja je brzo naletela na dete, oborila je na trotoar pre nego što je ugrizao devojčicu nekoliko puta, zatim je pokušala da je odvuče sa trotoara.

U ovom trenutku, dok je devojčica vrištala i zavijala od bolova, Arijel joj je pritekao u pomoć.

Nakon što je oslobodio svoju ćerku iz stiska životinje, bacioje flašu vode na nju, a kojot se brzo povukao i počeo da beži.

Devojčica je prebačena u hitnu pomoć nakon što je zadobila povrede koje nisu opasne po život, rekla je porodica - uključujući duboku posekotinu na nozi.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading