POTRES U DOHI: Nemcima PREKIPELO - žestoko udarili na FIFA i Katar!

Autor:

Sport

23.11.2022

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Panceri" poslali jasnu poruku koja odjekuje planetom.

POTRES U DOHI: Nemcima PREKIPELO - žestoko udarili na FIFA i Katar!

Foto: Tanjug/AP

Mundijal u Kataru potresla je nova kontroverza! Reprezentativci Nemačke odlučili su se na "tihi protest" uoči meča sa Japanom, kojim su otvorili takmičenje, a njime su poslali jasnu poruku FIFA.

DEŠAVANJA IZ KATARA MOŽETE PRATITI UŽIVO

Naime, "Panceri" su ustali protiv zabrane da se nosi tzv. "OneLove" kapitenska traka, čiji cilj je bio ukazivanje na nepoštovanje prava LGBT populacije.

Svi nemački prvotimci stavili su ruke preko usta, što su slikali brojni reporteri iz svih delova sveta, a njihov gest postao je predmet žustrih rasprava na društvenim mrežama.

 

 

Pored protesta, ljubiteljima fudbala u Srbiji za oko je zapao i detalj vezan za opremu Nemaca, koja je mnoge podsetila na jugoslovensku iz 1998. godine.

Podsećamo da se u Nemačkoj uoči šampionata sveta vodila oštra polemika oko odluke "svetske kuće fudbala" da Kataru dodeli domaćintsvo, a najglasniji su bili navijači Borusije Dortmund, čega se možete podsetiti OVDE.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom Slot i Sport bonusa i promocija, posetite AdmiralBet sajt i odmah preuzmite sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Srbija će prvi put na teren u četvrtak od 20 časova, kada se sastaje sa Brazilom, a prethodno će u okviru naše grupe snage odmeriti Švajcarska i Kamerun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading