PREKIPELO IM U MINUT DO 12: Nemci BOJKOTUJU Svetsko prvenstvo u Kataru!

Autor:

Sport

22.10.2022

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planeta sa nestrpljenjem čeka početak Mundijala, ali sve brojniji su oni koji su protiv ovakvog šampionata.

PREKIPELO IM U MINUT DO 12: Nemci BOJKOTUJU Svetsko prvenstvo u Kataru!

Foto: Tanjug/AP

Katar 2022

Svetsko prvenstvo u Kataru počinje za manje od mesec dana, a glas protiv ovakvog šampionata podigli su navijači Borusije.

"Milioneri" su u Dortmundu "petardirali" Štutgart, a na tribinama "Signal Iduna Parka" tzv. "žuti zid" jasno je izrazio svoj stav.

- Bojkot Katara 2022. - navele su najvatrenije pristalice nemačkog giganta.

 

 

Inače, Katar je na "meti" Zapada zbog kršenja ljudskih prava, a ljubiteljima fudbala smeta i termin Mundijala, koji će ove godine premijerno biti odigran u jesen.

Podsećanja radi, početak SP zakazan je za 20. novembar, a selekcija Srbije će u grupnoj fazi odmeriti snage sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom. U subotu se pojavila vest da bi najbolji fudbaler planete Karim Benzema mogao da propusti prvenstvo sveta, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

Uoči Katara, centarfor "Orlova" Aleksandar Mitrović dao je veliki intervju za sajt FIFA u kome je naveo da su "Orlovi" zreli za plasman u nokaut fazu, kao i da je za njega dres sa nacionalnim grbom "svetinja".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading