DRAMA OKO BENZEME! Najbolji fudbaler sveta PROPUŠTA Mundijal u Kataru?!

Autor:

Sport

22.10.2022

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuz je udarna vest širom Evrope.

DRAMA OKO BENZEME! Najbolji fudbaler sveta PROPUŠTA Mundijal u Kataru?!

Foto: Tanjug/AP

Karim Benzema

Strepi Madrid, ali i cela Francuska! Osvajač Zlatne lopte Karim Benzema ponovo je povredio butinu, a sada je pod upitnikom i njegov nastup na Svetskom prvenstvu u Kataru, čiji početak je zakazan za manje od mesec dana.

Naime, sjajni golgeter sigurno neće igrati za "Galaktikose" protiv Sevilje na "Bernabeu" (subota, 21 čas), a o povredi Francuza Madriđani su se oglasili kraćim saopštenjem.

Primećen je mišićni zamor kvadricepsa leve noge prilikom pregleda francuskog napadača - naveo je "Kraljevski klub".

 

 

Podsetimo da je Benzema zbog povrede butnog mišića već pauzirao mesec dana u tekućoj sezoni, a videćemo da li će uspeti da sanira problem do Mundijala na kome će "Trikolori" braniti titulu prvaka sveta.

Benzema je bio strelac gola za Real u sredu protiv Elčea (0:3), a na tom susretu poništena su mu još dva pogotka zbog ofsajda, nakon konsultovanja VAR tehnologije. U petak je morao da napusti trening, a za sada je jasno da propušta derbi protiv Andalužana...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading