RUŽNO SANJAO PA OTIŠAO KOD ASTROLOGA: Odsekli mu jezik - krv šikljala na sve strane, lekari u šoku!

Autor:

Svet

29.11.2022

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Čovek je isplazio jezik ispred zmije nakon što je dobio savet od astrologa o tome kako da prestane da ima noćne more.

RUŽNO SANJAO PA OTIŠAO KOD ASTROLOGA: Odsekli mu jezik - krv šikljala na sve strane, lekari u šoku!

Foto: Djordje Kojadinovic, Shutterstock

Čovek koga su mučili snovi da ga je ujela zmija otišao je kod astrologa za savet kako da ih se otarasi – i na kraju ga je ujela zmija. Ovaj 54-godišnji muškarac iz Gobičetipalajama, u južnoj indijskoj provinciji Tamil Nadu, ostao je bez jezika koji su morali da amputiraju nakon što ga je ugrizao otrovni reptil.

Dr Senthil Kumaran, glavni lekar Erode Manian Medical Centra, rekao je da je jezik čoveka bio ozbiljno oštećen zmijskim otrovom. On je rekao da je pacijent primljen u bolnicu 18. novembra sa jakim krvarenjem iz usta.

Tkiva žrtvinog jezika bila su pogođena zbog zmijskog otrova, rekao je dr Kumaran: "U takvoj situaciji, da bi se spasio pacijent, morao je da mu se amputira deo jezika. Čak i nakon što smo mu amputirali jezik, morali smo da se borimo četiri dana da mu spasemo život."

Čoveka je ujela zmija zbog saveta astrologa. Čovek mu je rekao da je jedini način da oslobodi svoju podsvest stalnih snova o ugrizu zmije da upravo ode kod zmije i da iskusi to. Otišao je u hram posvećen zmiji i poklonio se blizu jazbine gmizavaca, isplazivši jezik kao deo hinduističkog čina odanosti.

Zmija je iznenada iskočila i zarila mu očnjake u jezik. Žrtva se skoro odmah onesvestila, a rođaci su ga odneli u obližnju medicinsku ustanovu. Dr Kumaran je za Hindu novine rekao da je čovek morao da se podvrgne obimnoj operaciji na jeziku i da postoji hitna potreba da se ruralne zajednice edukuju o takvim sujevernim verovanjima.

"Umalo je izgubio život i ljudi bi trebalo da budu oprezni da ne preduzimaju tako rizično bogosluženje", rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading