NEĆE SUKOB SA AMERIKOM! Zbog reči profesora na ruskoj državnoj televiziji BRUJE DRUŠTVENE MREŽE (VIDEO)

Autor:

Svet

06.11.2022

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesor Moskovskog državnog univerziteta priznao je da je Rusija potcenila odlučnost Amerike.

NEĆE SUKOB SA AMERIKOM! Zbog reči profesora na ruskoj državnoj televiziji BRUJE DRUŠTVENE MREŽE (VIDEO)

Foto: Printscreen Twitter/JuliaDavis

Кomentari zamenika dekana za svetsku politiku na univerzitetu Andreja Sidorova, postali su viralni na društvenim mrežama.

Snimak Sidorova koji govori o ratu na ruskoj državnoj televiziji, koji je u ponedeljak objavila Džulija Dejvis iz "Dejli bista", već je pregledan više od 200.000 puta.

U klipu, Sidorov poziva Rusiju da postavi realne ratne ciljeve i jasno stavlja do znanja da sukob Rusije sa Sjedinjenim Državama ne bi trebalo da bude jedan od njih. On je priznao da je Moskva bila iznenađena jedinstvom Zapada u odupiranju ruskoj invaziji na Ukrajinu.

 

 

- Šta trenutno doživljavamo kao našu pobedu? Što se tiče specijalne vojne operacije, to je jednostavno, rekao je on, dodavši da će to biti "oslobođenje" četiri ukrajinska regiona koje je predsednik Vladimir Putin anektirao.

Andrej Sidorov je takođe pohvalio bivšeg predsednika Donalda Trampa zbog njegovog stava o Rusiji.

- Mi kažemo da se borimo protiv Zapada i NATO-a, pa je li nam cilj da zauzmemo Brisel? Trebalo bi jasno da definišemo našu pobedu nad Zapadom. Mislim da naša pobeda ne znači da zauzmemo Vašington, rekao je on, dodajući da bi to značilo "uništavanje pola planete u tom procesu, prenosi Blic.

Takođe je sugerisao da su predsednički mandat Donalda Trampa, pa čak i pandemija kovida, dali Rusiji prostora da pripremi svoju ekonomiju za talas sankcija sa kojima se sada suočava zbog rata u Ukrajini.

- Tramp nam je dao četiri godine, realno, pošto je oborio sve sankcije, da se pripremimo za ono što se trenutno dešava. Da je pobedila Hilari Кlinton, 100 odsto sam uveren da bi sve počelo pre četiri godine, rekao je.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading