MOMENAT EKSPLOZIJE NA KRIMSKOM MOSTU IZ DRUGOG UGLA! Oglasila se i ukrajinska služba bezbednosti: Sunce sviće, most lepo gori! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Svet

08.10.2022

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snažna eksplozija odjeknula je jutros na Krimskom mostu oko 6 časova po lokalnom vremenu.

MOMENAT EKSPLOZIJE NA KRIMSKOM MOSTU IZ DRUGOG UGLA! Oglasila se i ukrajinska služba bezbednosti: Sunce sviće, most lepo gori! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP/Printskrin/Twitter

Nakon što je rano jutros eksplodirao kamion na Krimskom mostu društvene mreže preplavili su snimci i poruke.

 

 

Republika je ranije objavila snimak na kome se vidi vozač koji se našao na samom mostu u trenutku kada je odjeknula eksplozija.

Vrlo brzo su se oglasili i predsednik Rusije Vladimir Putin koji je naložio formiranje komisije koja će ispitati čitav događaj, dok je portparolka Kremlja Marija Zaharova ovaj čin nazvala "terorističkim".

Vlasti Krima direktno su okrivili Ukrajinu za ovaj čin.

Ukrajinski vandali su uspeli svojim krvavim rukama da se domognu Krimskog mosta. Imaju sad čime da se pohvale, za 23 godine koliko su rukovodili poluostrvom nisu uspeli ništa da izgrade vredno pažnje, a sad su uspeli da unište deo mosta - napisao je šef krimskog parlamenta Vladimir Konstantinov na svom Telegram kanalu.

Tom prilikom oglasila se i ukrajinska Služba bezbednosti.

Sunce sviće, Most lepo gori; Slavuj na Krimu, Sastaje se Služba bezbednosti Ukrajine. Danas je veliki povod da malo parafrazirame reči našeg Kobzara - napisali su na društvenim mrežama.

 

 

Na društvenim mrežama se pojavio snimak koji navodno pokazuje da je kamion koji je kasnije eksplodirao prošao kontrolu saobraćajne policije.

 

 

Ukrajinci na društvenim mrežama dele ove snimke uz opis:" Srećan rođendan, predsedniče" aludirajući na to da je ruski lider juče proslavio 70. rođendan.

Portparol Veća za nacionalnu bezbenost i odbranu Ukrajine Oleksij Danilov postavio je snimak mosta uz legendarnu pesmu "Srećan rođendan" koju je Merilin Monro izvela američkom predsedniku Džonu F. Kenediju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading