SILOVATELJ IMAO GRIŽU SAVESTI! OSAM GODINA nakon zločina poslao poruku žrtvi

Autor:

Svet

25.09.2022

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za silovanje su znali samo njeni roditelji i najbolja prijateljica, nadležni organi nisu čak želeli ni da ispitaju slučaj.

SILOVATELJ IMAO GRIŽU SAVESTI! OSAM GODINA nakon zločina poslao poruku žrtvi

Foto: pexels.com

Šenon Kiler iz Pensilvanije bi možda nakon osam godina konačno mogla da dobije dugoočekivanu pravdu i to zahvaljujući porukama koje je dobila od strane silovatelja, koji je napastvovao kad je još bila brucoš na Getisburg koledžu.

Kako navodi Kiler, nakon toliko vremena stigao joj je zahtev na Fejsbuku od nepoznate osobe, da nakon što ju je prihvatila došla i poruka koja ju je podsetila na traumu koju je doživela.

Ja sam te silovao – stajalo je u poruci.

Narednih minuta Šenon je dobila još nekoliko poruka koje su ukazivale na to da bi njihov autor zaista mogao da bude silovatelj s koledža.

Morao sam da te imam. Nikad to ni pre a ni posle nisam ponovio ni sa jednom devojkom – stajalo je u porukama.

Šenon je za Inside edition rekla kako niko nije znao za silovanje, osim roditelja i najbolje prijateljice, a da je nakon dve godine molila policiju da pokrene slučaj, ali su je odbili, te se nada da bi ove poruke mogle da joj pomognu da konačno dkaže zločin koji je izvršen nad njom.

Te noći na koledžu, stariji kolega mi se nabacivao prativši me do moje sobe u domu. Potom je nasilno ušao unutra i silovao me. Posle tog čina zaplakao je i otišao. Dve godine kasnije probala sam da ubedim policiju da pokrene slučaj, međutim odbili su me. Sada imaju dovoljno ovih poruka da se otvori istraga. Nadam se da će reagovati. Ako ne zbog mene, onda da spreče da ta osoba dalje povređuje žene – kaže Šenon.

Policija iz Pensilvanije potvrdila je da je otvorila istragu, dok su predstavnici Getisburg koledža izjavili da su “veoma uznemireni zbog slučaja i dovođenja Šenon i njene noći u vezu sa institucijom”, prenosi Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading