MUŠKARAC U GANI ODSEKAO SVOJE GENITALIJE: Sanjao je BIZARNU stvar, ničega se ne seća, JEZIVO!

Autor: Republika

Svet

23.08.2022

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac iz Gane odsekao je svoju muškost dok je sanjao o seckanju mesa za svoju porodicu.

MUŠKARAC U GANI ODSEKAO SVOJE GENITALIJE: Sanjao je BIZARNU stvar, ničega se ne seća, JEZIVO!

Foto: Printskrin

Kofi Ata, farmer iz južne Gane, rekao je da je pretrpeo užasnu samopovredu 12. avgusta nakon što je zadremao u stolici i sanjao da priprema hranu.

Ata (47) tvrdi da nema pojma kako je na kraju držao nož u snu, i rekao je za BBC Nevs Pidgin da se probudio od bola i zatekao sebe kako sedi u lokvi krvi.

- Ne sećam se kako nosim nož, čak sam i ja zbunjen - rekao je Ata novinarima Bi-Bi-Sija. ''Sedim u stolici i zadremam, pa dok spavam sanjam da kažem da sam sekao meso ispred sebe.''

Kada je shvatio posledice svog užasnog čina, Ata je počeo da viče u pomoć i dvojica komšija su mu pritekla da pomognu.

Farmer je odveden u bolnicu Komfo Anokie u Kumasiju u kritičnom stanju, ali je podvrgnut lečenju i stabilizovan.

Govoreći 16. avgusta, četiri dana nakon nesreće, Ata je rekao novinarima da je dobio razne injekcije, ali da lekari kažu da će mu biti potrebna operacija nakon što je potpuno presekao svoje genitalije.

Republika

Foto: pixabay.com

Muškarac sebi odstranio genitalije u snu

Farmer je rekao da nije u mogućnosti da plati lečenje i da je nejasno da li je bolnica bila voljna da izvrši pro bono operaciju. U međuvremenu, ganski kanal GHOne TV izvestio je da je Atina supruga Advoa Konadu stigla kući ubrzo nakon što se Ata probudio i naleteo na jezivu scenu.

GHOne je preneo da je Konadu primila 'uznemirujući poziv od komšije, objašnjavajući da njen muž ''obilno krvari jer je oštrim nožem odsekao svoju muškost''. Veruje se da je Konadu zajedno sa komšijama pozvao pomoć i očajnički pokušao da zaustavi krvarenje pre nego što je Ata hitno prebačen u bolnicu.

Iako Ata nije spomenuo da li je u prošlosti hodao u snu ili je obavljao aktivnosti dok je spavao, veruje se da bi čovek mogao da pati od parasomnije. Parasomnija je naziv za porodicu poremećaja spavanja koji su odgovorni za abnormalne stvari koje ljudi mogu da rade dok su u stanju spavanja.

Osoba pogođena parasomnijom može se probuditi i otkriti da je izvršila neobične ili nepoželjne radnje dok je spavala. Ove radnje mogu varirati od nečeg bezopasnog, kao što je preterano pričanje ili čudni pokreti tela, do potpunog hodanja u snu i složenih fizičkih zadataka.

Ovo stanje je u nekoliko navrata korišćeno kao odbrana u slučajevima seksualnog napada u kojima je optuženi tvrdio da je opipao ili čak silovao nekoga u snu, pre nego što se probudio bez sećanja na incident.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran Bojanović

23.08.2022 17:00

Pametno. Sada se može posvetiti nauci.