"HOĆE DA ME SPREČE DA OPET POSTANEM PREDSEDNIK"! Prvo oglašavanje Donalda Trampa posle upada FBI na njegovo imanje!

Autor:

Svet

09.08.2022

06:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik SAD objavio da je veći broj agenata upao u njegovu kuću i da je sve to deo plana da ga spreče da se ponovo kandiduje za predsednika.

"HOĆE DA ME SPREČE DA OPET POSTANEM PREDSEDNIK"! Prvo oglašavanje Donalda Trampa posle upada FBI na njegovo imanje!

Foto: AP/Evan Vucci

Vlasti sumnjiče Donalda Trampa da nije predao sva zvanična dokumenta arhivi na šta je obavezan po silasku sa funkcije.

On je u trenutku racije bio u Njujorku, ali je vidno razočaran izjavio da se "ovakve stvari dešavaju samo u zemljama trećeg sveta".

- Ovo su mračna vremena za našu naciju. Ovakve racije dešavaju se samo u zemljama Trećeg sveta. Nažalost, SAD su postale takva zemlja sa korupcijom na do sada neviđenom nivou. Nikad se nešto ovako nije desilo predsedniku SAD pre. Pošto sam radio i sarađivao sa relevantnim vladinim agencijama, ovakav upad u moj dom nije bio potreban niti je primeren. Ovo je prekršaj, zloupotreba pravosudnog sistema i napad radikalnih levih demokrata koji očajnički žele da me spreče da se kandidujem za predsednika 2024. godine, posebno posle nedavnih istraživanja javnog mnenja, i koji će učiniti sve da zaustave republikance i konzervativce na predstojećim izborima - rekao je Donald Tramp.

 

 

Izvori iz Bele kuće kažu da nisu imali nikakve informacije o tome da bi FBI mogao da izvrši pretres kuće bivšeg predsednika.

Inače, na čelu FBI je Kristofer Vrej kojeg je na tu funkciju postavio upravo Donald Tramp pred kraj svog mandata. 

Protiv bivšeg predsednika SAD vode se istrage vezane za upad demonstranata na Kapitol hil 6. januara 2021. kao i zbog sumnji da je zadržao neka zvanična dokumenta uključujući i poverljiva iako zakon nalaže da predsednik po prestanku mandata sve papire mora da preda Nacionalnom arhivu.

Više o upadu na imanje Donalda Trampa pogledajte i pročitajte ovde.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading