ZELENSKI ZAHVALAN KUČERU I KUNISOVOJ: Vi ste zvezdani par koji iskreno veruje u nas, u našu pobedu i u našu budućnost

Autor:

Svet

21.03.2022

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kunis i Kučer prvobitno su obećali ranije ovog meseca da će osigurati tri miliona dolara donacija za pomoć Ukrajincima koji beže iz svoje zemlje.

ZELENSKI ZAHVALAN KUČERU I KUNISOVOJ: Vi ste zvezdani par koji iskreno veruje u nas, u našu pobedu i u našu budućnost

Foto: Tanjug/AP

Volodimir Zelenski

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u nedelju je na Tviteru pohvalio glumački par Eštona Kučera (44) i Milu Kunis (38) jer su prikupili više od 30 miliona dolara pomoći Ukrajincima, a pre toga su pričali putem video-poziva.

Kučer je podelio poruku Zelenskog, koja je uključivala fotografiju ekrana njegovog računara na kojem se vidi kako on, Kunis i Kučer razgovaraju. Kunis, rođena u Ukrajini, takođe je objavila fotografiju.

Njih dvoje su bili među prvima koji su odgovorili na našu tugu. Zahvalan sam na njihovoj podršci. Impresioniran njihovom odlučnošću. Oni nadahnjuju naciju - naveo je Zelenski u objavi, prenosi Telegraf.rs.

U ponedeljak je ukrajinski predsednik govorio o raznim događajima u vezi sa ruskom invazijom, te je istakao da je razgovarao s Kučerom i Kunis.

Vi ste zvezdani par koji iskreno veruje u nas, u našu pobedu, u našu budućnost - rekao je.

- Oni pomažu interno raseljenim izbeglicama prikupljanjem sredstava. Njih dvoje su već prikupili blizu 35 miliona dolara. Zahvalio sam im se u ime našeg naroda, u ime svih nas - dodao je Zelenski.

Kunis i Kučer prvobitno su obećali ranije ovog meseca da će osigurati tri miliona dolara donacija za pomoć Ukrajincima koji beže iz svoje zemlje. Bili su zaprepašćeni i "preplavljeni zahvalnošću", nakon što je više od 65.000 dobrovoljnih priloga stiglo čim su pokrenuli fond.

Naš posao nije završen. Molim vas, nemojte prestati donirati. Ovo je samo početak vrlo, jako dugog putovanja - poručili su glumci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading