OTEO TROJE MEDICINIRA, PA LIKVIDIRAO DOKTORA! Jeziv zločin pogodio zemlju u kojoj se to ne viđa često: BIO JE NA STEPENICAMA, IZ GRUDI I STOMAKA MU JE LILA KRV! !

Autor: Republika

Svet

28.01.2022

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava drama odvijala se punih 11 sati, a policija je evakuisala čak 110 ljudi zbog opasnosti i na kraju savladala napasnika.

OTEO TROJE MEDICINIRA, PA LIKVIDIRAO DOKTORA! Jeziv zločin pogodio zemlju u kojoj se to ne viđa često: BIO JE NA STEPENICAMA, IZ GRUDI I STOMAKA MU JE LILA KRV! !

Foto: Tanjug/AP

Japanski grad Fudžimon bio pod opsadom

Japanska policija uhvatila je muškarca za kog veruju da je odgovoran za jedanaestočasovnu opsadu tokom koje je on oteo napao tri medicinska radnika koja su došla u njegovu kuću, i hicem iz pištolja usmrtio jednog od njih.

Hiroši Vatanabe (66) iz Fudžimona, suočava se s optužbama za ubistvo nakon zločina koji se odvio u četvrtak, severno od Tokija.

- Kao taoca je držao poznatog lekara Džunilija Suzukija, kojeg je zatim i upucao - saopštila je policija.

Suzuki je preminuo u bolnici.

Zločini počinjeni vatrenim oružjem retkost su u Japanu zbog stroge regulacije. Nepoznato je šta je dovelo do nasilja, niti kako je osumnjičeni došao u posed pištolja, za koji su neki mediji naveli da je lovački. Policija još istražuje sve okolnosti zločina.

Japanski mediji saopštili su da je lekarski tim zapravo negovao majku osumnjičenog, koja je nedavno umrla. U četvrtak uveče ih je pozvao da dođu kod njega, što su oni i učinili. Policija je prvu dojavu dobila oko 21:00 po lokalnom vremenu, nakon što su susedi prijavili da čuju pucnje iz pištolja, pa su ispred kuće pronašli jednog od doktora koji je krvario iz rana na grudima i stomaku.

 

 

Jedan muškarac i medicinska sestra prebačeni su u bolnicu gde su i dalje u kritičnom stanju, rečeno je policije.

U petak ujutru, dok je opsada još bila u toku, vlasti su evakuisale oko 110 stanovnika u susedstvu i zatvorile obližnje škole. Policija je nedugo potom provalila u kuću, gde je pronašla lekara Suzukija i uhapsila ubicu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading