TRAMP OBJAVIO HIT VIDEO: Najavio spektakularan povratak u Belu kuću (VIDEO)

Autor:

Svet

26.01.2022

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na jednom od snimaka koji se brzo proširio mrežama, bivši američki predsednik Donačd Tramp je izjavio kako će upravo on biti i naredni predsednik.

TRAMP OBJAVIO HIT VIDEO: Najavio spektakularan povratak u Belu kuću (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Donald Tramp se ostrvio na generala Marka Milija

Ipak, on nije, barem javno, nagovestio kada će se kandidovati za sledeće izbore, iako je do trke za Belu kuću ostalo više od godinu dana. Video koji se nedavno pojavio na društvenim mrežama prikazuje Trampa kako igra golf kada ga je jedan od ljudi u njegovom društvu predstavio kao 45. predsednika Sjedinjenih Država.

- Četrdeset peti i četrdeset sedmi - odgovario je Tramp kao iz topa, očigledno sugerišući da će postati sledeći predsednik, posle sadašnjeg, 46. predsednika SAD Džoa Bajdena.

Tokom golf partije Tramp je imao svoj prepoznatljiv crveni kačket sa porukom Napravimo ameriku ponovo velikom ( Make America great again).

 

 

On, međutim, nije precizirao - barem ne u pomenutom snimku -da li planira da se vrati u Belu kuću na predstojećim predsedničkim izborima ili na onima nakon njih, pošto Bajden tehnički ispunjava uslove za još jedan uzastopni mandat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Tagovi

Komentari (0)

Loading