DRAGI POŠTARU, POŠALJITE OVO PISMO MOM OCU U RAJ! Dečakova molba naterala suze na oči radnicima pošte, a onda mu je STIGAO ODGOVOR!

Autor: Republika

Svet

24.12.2021

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča sedmogodišnjeg Džesija Hajdmena iz Britanije dirnula je srca mnogih u Ujedinjenom kraljevstvu, ali i širom sveta.

DRAGI POŠTARU, POŠALJITE OVO PISMO MOM OCU U RAJ! Dečakova molba naterala suze na oči radnicima pošte, a onda mu je STIGAO ODGOVOR!

Foto: youtube.com/printscreen

Džesi je sa majkom Teri u brojnim emisijama ispričao svoje iskustvo

Džesi Hajdmen (7), poželeo je da pošalje pismo ocu koji je preminuo 2014, a da bi bio siguran da će pismo stići na pravo mesto, imao je neobičnu molbu za zaposlene u pošti.

Naime, kako prenosi Objektiv, dečak, koji živi sa mamom i sestrom u Blekburnu napisao je pismo i nakon toga na poleđini koverte naveo molbu koja je dirnule sve zaposlene u pošti.

- Dragi poštaru, molim vas, dostavite ovo pismo mom tati u raj - napisao je Džesi, koji je do tog trenutka zajedno sa sestrom svake noći pisao pismo ocu i ostavljao ga ispod jastuka s nadom da će njegov najveći uzor nekako pročitati ono što je napisano.  

Kada je pismo stiglo u Britansku kraljevsku poštu, zaposleni u toj ustanovi su primetili poruku na koverti nakon čega su odlučili da dečaku saopšte kako su uspeli da ga isporuče na zadato mesto. Šon Miligan iz Kraljevske pošte, obratio se dečaku putem telegrama, a o njegovom gestu bruje društvene mreže danima nakon što je dečakova majka, Teri, objavila čitavu priču na svom Fejsbuku.

- Dragi Džesi, želimo da ti javimo da je tvoje pismo uspešno stiglo u raj. Bilo je pomalo teško izbegavati sve zvezde i ostala nebeska tela, ali smo uspeli i tvoj tata je dobio pismo. Nastavićemo i dalje uspešno da dostavljamo pisma u raj - napisali su iz pošte.

Dečakova majka je istakla kako je njega taj događaj najpre zaprepastio, a zatim i šokirao i oduševio, zbog čega stalno ponavlja da je tata konačno dobio njegove poruke. Džesi je sa mamom Teri mnogo puta gostovao u britanskim emisijama i gledaocima imao da poruči samo jedno - da veruju u čuda.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading