PRONAŠLI GA U LOKVI KRVI: MMA borac NASMRT izbo lekara nakon svađe!

Autor:

Svet

17.11.2021

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski MMA borac uhapšen je nakon što je navodno izbo i ubio lokalnog lekara u Gvamu nakon što je burna debata o vakcinaciji protiv kovida postala fatalna, navodi se u izveštajima.

PRONAŠLI GA U LOKVI KRVI: MMA borac NASMRT izbo lekara nakon svađe!

Foto: pixabay.com

Nekoliko medija na teritoriji američkog ostrva navodi da je Akmala "AK47" Hožijeva prošle nedelje uhapsila policija na Gvamu nakon spora u Tamuningu, prenosi RT.

Ovaj 27-godišnjak se suočava sa optužbama za teško ubistvo prvog stepena smrtonosnim oružjem i za težak napad drugog stepena smrtonosnim oružjem. Njegova kaucija je navodno određena na milion dolara.

Kako je naveo, Hožijev i dr Miran Ribati, koji je bio radiolog u Memorijalnoj bolnici na Gvamu, upleli su se u raspravu, koja je prerasla u tuču.

 

 

Hodžijev, profesionalni borac koji je bio protiv obavezne vakcinacije, navodno je gušio Ribatija dok se on nije onesvestio, a zatim je upotrebio životinjsku kost iz obroka koji su podelili da ga ubode u grlo. Osumnjičeni je navodno zgrabio nož i ponovo ubo svoju žrtvu.

Policija Gvama je navodno pronašla Ribatija sa licem nadole u ​​lokvi krvi, a Hožijev im je rekao: ''Gospodine, ja sam, ja sam, ja sam ga ubio''.

U saopštenju, bolnica je nastradalog lekara pohvalila za posvećenost i veštine koje je pokazao kao lekar.

Ipak, onima koji poznaju Hožijeva, kao što je veteran, bivši takmičar u Belatoru, Džej Džej Ambrouz, koji je ranije zapošljavao borca rođenog u Rusiji, vest o tragediji nije stigla kao iznenađenje.

- Bio je tako sjajna osoba sve dok se nije promenio - objasnio je Ambrose za KUAM.

-Učinili smo sve što smo mogli da upozorimo ljude da AK više nije AK - dodao je Ambrouz, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading