SILOVAO 99 LEŠEVA U MRTVAČNICI: Dejvid je pre 34 godine UBIO dve devojke, a onda je započeo svoje VIŠEDECENIJSKO IŽIVLJAVANJE! (FOTO)

Autor:

Svet

05.11.2021

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Električar koji je radio u bolnici u Velikoj Britaniji danas je priznao krivicu za ubistvo dve devojke pre trideset godina, kao i za jezive seksualne perverzije nad 99 leševa u bolničkoj mrtvačnici.

Republika

Foto: KENT Police

Dejvid Fuler

Dejvid Fuler (67) juče je pred sudom priznao da je 1987. godine ubio Vendi Nel i Kerolajn Pirs što je policiji omogućilo da sudu predoči njegovu istoriju devijantnog ponašanja, uključujući DNK, snimke i fotografije Fulera kako "seksualno penetrira ženske leševe", prenose britanski mediji.

Detektivi su pronašli i njegov dnevnik u kome je detaljno opisao starost svakog leša koji je oskrnavio i način na koji je to uradio.

Da Fuler ima dosije otkriveno je tokom provere 2015. godine, budući da je bio osuđivan za provale tokom 1970-ih o kojima je ranije lagao, navodi Sanov izvor.

Ali uprkos njegovom dosijeu, dozvoljeno mu je da radi sa bolničkom karticom za "pristup svim zonama".

Republika

Foto: KENT Police

Kartica koju je koristio za pristup bolničkim mrtvačnicama

Fulerov poslednji poznati napad u mrtvačnici bio je u novembru prošle godine - što znači da je bolesnik nastavio da zlostavlja leševe pet godina nakon provere krivične evidencije.

Policija veruje da je tokom svoje 30-godišnje "karijere" Fuler imao seks sa stotinama leševa od kojih je najmlađa preminula osoba imala devet a najstarija 100 godina.

Fuler je ranije rekao da je ubio Pirsovu i Nelovu ali nije želeo da prizna ubistva, pozivajući se na mentalnu bolest.

Republika

Foto: KENT Police

Vendi Nel i Kerolajn Pirs

Uhapšen je u decembru 2020. u svom porodičnom domu nakon što je policija pronašla njegov DNK na odeći Nelove i Pirsove i uporedila ih sa podacima iz svoje baze u kojoj je imala i DNK jednog njegovog rođaka.

Republika

Foto: KENT Police

Fulerova kancelarija, gde su milioni slika njegovog zlostavljanja pronađeni na hard diskovima, diskovima, USB stikovima i u štampanim kopijama

Nakon njegovog hapšenja zbog ubistava, pretres Fulerovog doma otkrio je da je na hard diskovima, disketama, DVD-ovima i memorijskim karticama u svom potkrovlju i rezervnoj sobi sakupio milione nepristojnih slika i video snimaka dece i ekstremne pornografije.

Republika

Foto: KENT Police

Fuler je sakrio dokaze o svojim prestupima sa hard diska u kutiji, zaglavljenoj u komodi sakrivenoj u ormanu

Dva diska bila su sakrivena u kutiji, koja je bila pričvršćena za zadnji deo komode i smeštena u ormar. Na ovim diskovi policajci su pronašli snimke koje je Fuler snimio kako zlostavlja leševe u mrtvačnicama.

Obe devojke, koje su bile u ranim dvadesetim u vreme ubistva, pronađene su prebijene i ugušene. Policija je utvrdila da se Fuler vratio Nelovoj i posle smrti. Za Pirsovu nisu bili sigurni jer je njeno telo pronađeno posle tri nedelje.

Policija je saopštila da je vrlo verovatno da je Fuler upoznao obe žene pre nego što ih je ubio.

Fuler je bio kupac SupaSnaps-a, ​​lanca za razvoj fotografija na Kamden Roudu gde je Knelova radila.

Fotografije i zapisi u dnevniku pronađeni u Fulerovoj kući takođe pokazuju da je otišao u restoran Baster Braun, na istom putu, gde je Pirsova bila menadžer.

Republika

Foto: KENT Police

Fuler je bio deo biciklističkog kluba 1980-ih, jedna od njihovih ruta je prolazila direktno pored mesta gde je bačeno telo Pirsove

Kako su DNK analize bile u povoju u vreme ubistava, policija je tek 2019. uspela forenzički da poveže ubicu sa Pirsovom zahvaljujući DNK ostacima sa njenih hulahopki koje su posle uporedili sa svojom bazom podataka.

Prema zakonu, Fulerovo zlostavljanje ženskih leševa nosi najviše dve godine zatvora.

Ali, verovatno će se suočiti sa doživotnom zatvorskom kaznom za ubistva, što znači da nikada neće biti oslobođen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stojan

06.11.2021 03:40

To kao da je uobicajeno na ostrvu. Cak je i najpopularniji komicar decenijama isao u bolnicu u mrtvacnicu i tamo se zadrzavao. Svi su znali, pustali su ga da ode jer ko je smeo da njemu stane na put sa vezama u politici i kraljevskoj porodici. Tek kad je umro onda se obelodanilo. Kakvi su to manijaci. Strahota.