BAJDEN PRDNUO PRED KAMILOM? Šokantne tvrdnje američkog lista Njujork post: Britanska vojvotkinja ne prestaje da trubi o blamu američkog predsednika!

Autor: Republika

Svet

08.11.2021

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki list Njujork post, poznat po žestokim kritikama na račun predsednika Džoa Bajdena, objavio je kako je šef SAD imao neviđeni gaf tokom klimatskog samita u Glazgovu i to pred vojvotkinjom od Kornvela.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kamila je navodno svima rastrubila gaf Džoa Bajdena 

Predsednik SAD Džo Bajden navodno je ispustio "dug i glasan" prdež tokom razgovora s vojvotkinjom od Kornvela, suprugom britanskog princa Čarlsa, na konferenciji o klimatskim promenama UN COP26 u Glazgovu, objavio je američki list Njujork post, tvrdeći da je ugledna Britanka to navodno svima rastrubila, kao i da ne prestaje da govori o najnovijem gafu šefa Bele kuće.     

- Čini se da Kamila Parker Bouls ne može da prestane da priča o tom glasnom događaju - navodi Post i pojašnjava, pozivajući se na svoj izvor, kako se sve odigralo.   

Foto: Printscreen

Njujork post prvi je objavio vest o incidentu u Glazgovu 

- Njih dvoje su ugodno čavrljali tokom samita u Glazgovu, a američki predsednik nije mogao da se suzdrži, pa je u jednom trenutku pustio goluba. Bio je dug i glasan i bilo je nemoguće ignorirati ga - otkrio je izvor i dodao: "Kamila ne prestaje da govori o tome."

- Kamila Parker Buls, koja je u braku s princom Čarlsom od 2005, ostala je zatečena njegovim ispuštanjem vetra - podsetio je list.  

 

 

Kako je još istaknuto, vremešni američki predsednik, koji će ovog meseca da napuni 79 godina, na spomenutoj konferenciji je imao još jedan ispad. On je, naime, snimljen kako je u jednom trenutku tokom govora učesnika samita zadremao, što su snimile sve novinske ekipe i pošteno se zabavile.  

Inače, poznato je da je Njujork post medij koji naveliko kritikuje predsednika SAD, pa mnoge demokrate tvrde da je u pitanju list sklon preuveličavanju.     

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Alfa

08.11.2021 10:56

Pa, godine čine svoje!

Biris

08.11.2021 13:10

Americka nekultura!!!

Odgovori 10 2
SIN LOVCA NA MEVDEDE

08.11.2021 13:31

Ako je bio svestn, OK.

kiki

08.11.2021 14:19

Na zapadu to nije nista nenormalno. Englezi posebno nemaju obzir kad u drustvu pustaju golubove cak dok sede za stolom i obeduju.