TALIBANI OBESILI ČOVEKA O AMERIČKI HELIKOPTER I LETE SA NJIM! Uznemirujuća slika iz Kandahara! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Svet

31.08.2021

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo dan po povlačenju američke vojske iz Avganistana i prepuštanja naoružnja i vojne opreme talibanima, stiže šokantan snimak iz Kandahara.

Republika

Foto: printskrin

Čovek visi iz helikoptera dok ga talibani voze

Na njemu se vidi kako talibani voze jedan od američkih helikoptera, za koji talibani tvrde da je Crni jastreb, i čoveka koji visi iz njega, vezan očigledno samo užetom. 

 

Podsećamo, Amerikanci su talibanima ostavili i vojne avione i borbene helikoptere, uključujući poznati Blek hok (Crni jastreb), kao i stotine oklopnih transportera i hiljade "Hamvija" i drugih vozila.

 

Istog dana kad su Amerikanci dovršili svoje povlačenje, talibani su na svojoj službenoj stranici na engleskom jeziku na Tviteru objavili dva snimke (jedan je ovaj sa početka teksta) na kojima, kako tvrde, leti njihov novi Blek hok kojim upravlja njihov pilot.

- Prvi let Blek hoka - stoji u opisu snimka  koju je objavio "Talib tajms", službena stranica Islamskog Emirata Avganistana, kako talibani nazivaju svoju novu državu.

Na snimku helikopter navodno leti nad Kandaharom, gde se nalazi jedna od baza koje su talibani zauzeli.

- Naše vazduhoplovne snage! U ovom trenutku helikopteri snaga Islamskih Emirata lete iznad grada Kandahara i patroliraju gradom - stoji u opisu jednog snimka na kome se vidi vojni helikopter u letu sa čovekom koji visi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading