ŠAŠI JE UMRLA U BOLNICI POSLE 50 DANA ŽESTOKE BORBE ZA ŽIVOT! Muž i njegova porodica tražili su da uradi jednu gnusnu stvar, a kad je odbila, po nju je nastao PAKAO!

Autor:

Svet

23.08.2021

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šaši Jatav iz indijskog grada Gvalior naterana je da popije kiselinu nakon što je odbila zahtev muža i njegove porodice da od svog oca traži 35.000 evra u ime miraza.

Republika

Foto: Photo by Luis Galvez on Unsplash

 

Nesrećna žena preminula je u četvrtak u bolnici u Delhiju posle 50 dana žestoke borbe za život, ali je neposredno pred smrt uspela da snimi poruku i ispriča šta joj se dogodilo.

Policiju je pritom zamolila da "nikog ne štedi".

Naime, Šaši se 17. aprila ove godine udala za Virendru Jatava, a njen muž joj je 27. juna zahtevao da zamoli oca da mu da tri miliona rupija kao miraz (oko 35.000 evra).

Nakon što je odbila, Virendra ju je prisilio da popije kiselinu, a u zločinu su mu pomogle majka i sestra.

Kako prenose mediji, Šaši je najpre odvedena u bolnicu u Gvalioru, ali pošto se njeno stanje pogoršavalo, transportovana je u prestonicu zemlje.

Načelnik policije Gvaliora Amit Sangi rekao je da je troje optuženih za ovaj zločin uhapšeno, a da je zamenik inspektora koji je prvobitno vodio istragu, suspendovan.

- Ovaj slučaj tretiraćemo kao ubistvo i dodaćemo ga na listu gnusnih slučajeva. U prošlosti je bilo promena u izjavi pokojnice, ali je na dan kad je umrla optužila muža i njegovu porodicu da su joj na silu dali kiselinu da popije - navodi se u policijskom izveštaju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading