SVEŠTENIK SA JOŠ TROJICOM MONSTRUMA SILOVAO, PA UBIO DEVOJČICU (9)! Zločin prikrili SPALJIVANJEM TELA, haos na ulicama!

Autor: Republika

Svet

05.08.2021

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastrašujući zločin dogodio se nakon što su roditelji, koji pripadaju najnižoj indijskoj kasti, poslali devetogodišnju ćerku da donese vodu, nakon čega se ona nikad nije vratila.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Građani Nju Delhija traže pravdu za mučki ubijeno dete

Stravičan zločin, koji već četvrti dan zaredom podiže na noge glavni grad Indije, Nju Delhi, dogodio se kada je zasad neimenovani hinduistički sveštenik zajedno sa još trojicom monstruma brutalno silovao, a zatim ubio i prisilno kremirao telo nesrećnog deteta kako bi prikrio tragove zločina. 

Aktiviste za zaštitu ljudskih prava u Indiji dodatno je razbesnelo što je sveštenik pre kremacije zahtevao od devojčicine majke da njenu iznenadnu smrt ne prijavljuje policiji jer će u tom slučaju vlasti narediti obdukciju. Uveravali su bolom skrhanu ženu da će nakon istrage država uzeti organe deteta, koje je, kako su joj govorili, stradalo od udara struje nakon što je došlo po vodu za piće iz hladnjaka u prostorijama krematorijuma.

Naime, devetogodišnjakinja je kobnog dana zaista otišla po vodu po koju su je poslali roditelji, ali ona se nije vratila. 

- Zatekla sam je kako leži na podu u krematoriju. Usne su joj bile plave, ispod nosa je bilo krvi, imala je modrice na rukama, a odeća joj je bila mokra. Sveštenik i trojica muškaraca savetovali su mi da ne zovem policiju, govorili su mi kako će se, ako to uradim, insistirati na obdukciji, što bi dalje moglo da znači da će mojoj ćerki izvaditi i verovatno ukrasti organe. Zatvorili su vrata kako bi sprečili moj odlazak, pretili su mi i čak pokušali da me podmite - ispričala je nesrećna majka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mesto gde je dete kremirano

S druge strane, otac deteta je otkrio kako je sa oko 150 seljana stigao do krematorijuma što je brže mogao, ali da je telo njegove ćerke već bilo spaljeno. Meštani su pozvali policiju i polili lomaču vodom, ali uspeli su da "sačuvaju" samo žrtvine noge. Zato obdukcijski pregled više ne može da potvrdi da li je devetogodišnjakinja zaista bila silovana.

Policija je dobila prijavu o slučaju grupnog silovanja i ubistva, pa su muškarci uhapšeni. 

Foto: Tanjug/AP

Ne smiruju se protesti zbog brutalnog ubistva deteta 

Zbog tog stravičnog događaja na stotine demonstranata se okupilo u sredu ispred krematorijuma tražeći smrtnu kaznu za optužene. Oni zahtevaju i suspenziju nekih lokalnih policijskih službenika, koje optužuju za uznemiravanje žrtvine porodice, a zapalili su i fotografiju sa likom premijera Narendre Modija, nezadovoljni jer nije javno osudio zločin.

Mnogi Indijci su taj strašan zločin već prozvali kastinskim. Naime, optuženi sveštenik je navodno brahman iz više kaste, dok su žrtvini roditelji Daliti, što u prevodu s indijskog znači nedodirljivi. Predstavljaju sloj društva koji je na najnižem nivou u sistemu kasta, a zarađuju za život prosjačenjem ispred sufijskog muslimanskog svetilišta u neposrednoj blizini krematorijuma na području Nangala u Delhiju. Ubijena devojčica bila im je jedino dete.

Prema posljednjim podacima o zločinima u Indiji, svaka četvrta žrtva silovanja u toj zemlji je dete, a žrtve uglavnom poznaju počinitelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ceca

05.08.2021 10:09

Samo metak u čelo!