"PROKLETIH GODINA I 8 MESECI, A JA ŽIVIM BEZ VAS DUŠE MOJE" Reči oca i supruga čiju je porodicu ubio Borilović na Cetinju

Autor:

Svet

14.04.2024

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovom strašnom činu, Borilović je oduzeo život svojoj supruzi Nataši, kao i njihovim sinovima Mašanu (11) i Marku (8), dok je pet osoba ranio.

"PROKLETIH GODINA I 8 MESECI, A JA ŽIVIM BEZ VAS DUŠE MOJE" Reči oca i supruga čiju je porodicu ubio Borilović na Cetinju

Foto: facebook

Tragedija koja je potresla Cetinje i čitavu Crnu Goru desila se 12. avgusta 2022. godine kada je Vuk Borilović (34) izvršio masovno ubistvo, ostavivši za sobom stravičan pir nasilja.

U ovom strašnom činu, Borilović je oduzeo život Nataši Martinović, kao i njenim sinovima Mašanu (11) i Marku (8). Pored Nataše ubio je još 7 osoba, dok je pet osoba ranio. Nakon ovog užasnog čina, Miloš Martinović, suprug i otac ubijenih, izrazio je svoju tugu i bol putem emotivnog statusa na Fejsbuk profilu.


U svojoj objavi na društvenoj mreži, neutešni Miloš Martinović posvetio je svojoj porodici reči duboke tuge i čežnje. „Godina i 8 mjeseci prokletih, a ja živim bez vas, duše moje", napisao je Martinović, prateći svoje reči fotografijama supruge Nataše i njihovih sinova Mašana i Marka. Ova poruka duboke patnje dodatno je rasplakala prijatelje i rođake, koji su takođe izrazili svoju tugu putem tužnih statua na društvenim mrežama.

Foto: Facebook

Miloš Martinović

 

Foto:  

Foto:  

Foto:  

Natašina majka, Vesna Pejović, takođe je podelila svoju bol putem poruke na Fejsbuku, najavljujući osvetu za strašan gubitak koji je pretrpela.

Njene reči odzvanjaju očajem i odlučnošću da se pravda zadovolji: „UNIŠTIĆEMO, SVA KRVNIČKA POKOLJENJA. I NEĆE SE VJEKOVIMA KRITI CRNI BARJAK NA KUĆU ĆE IM VITI." 


Pre nego što je izvršio ovaj užasni zločin, Borilović je odveo suprugu i decu kod njenog oca na crnogorsko primorje, a zatim se vratio kući gde je izvršio stravičan čin. Nakon ovog događaja, kuća masovnog ubice Vuka Borilovića u naselju Medovina na Cetinju je srušena po nalogu nadležne inspekcije.

Uz to, saznaje se da je supruga Vuka Borilovića, koja je strana državljanka, pobegla u inostranstvo sa dvoje dece nakon masakra. Njen otac je nastavio mirno da izdaje sobe za goste tokom sezone, uprkos strašnom gubitku koji je pretrpela porodica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading