UPOZNAO JU JE PRE NEGO ŠTO JE POSTAO POZNAT: Ko je supruga Dženana Lončarevića? Imaju dvoje dece, a krije je kao ZMIJA NOGE!

Autor:

Zabava

14.04.2024

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač se razvodi od supruge Samire nakon 25 godina braka!

UPOZNAO JU JE PRE NEGO ŠTO JE POSTAO POZNAT: Ko je supruga Dženana Lončarevića? Imaju dvoje dece, a krije je kao ZMIJA NOGE!

Foto: Promo foto

dženan lončarević

Domaći mediji danas su preneli informaciju da se popularni pevač Dženan Lončarević razvodi nakon 25 godina braka od supruge Samire. Pevač privatni život krije kao zmija noge, a nju je upoznao pre 2006. godine, kad je uplovio u muzičke vode. Njih dvoje su u braku dobili dvoje dece, a Dženan je jednom otkrio zbog čega ne govori o privatnom životu.

- Zato što je privatan, ljude zanima moja muzika, i to tako treba i da ostane - pričao je ranije.

Republika

Foto: Republika

Dženan Lončarević u Prijepolju

U našoj emisiji "Intervju", koji vodi voditeljka Tamara Bujišić, govorio je o svom životu u Prijepolju.

- Imao sam najsrećnije detinjstvo i srećnije dete od mene nije postojalo! Mislim i da je cela ta moja generacija nekako tako živela. Rodio sam se 1975. u Prijepolju, odrastao tu, igrao sve moguće sportove, jednostavno imao sam jedno pitomo i normalno detinjstvo. Svi smo kao deca, naravno, imali neke svoje afinitete, pa je tako Ivica Dragutinović, koji je inače moj školski drug, igrao fudbal, ja sam otišao putem muzike i tako je većina nas pronašla nešto što nas ispunjava.

Republika

Foto: Republika

Dženan Lončarević sa Tamarom Bujišić

- Čuveni Dom kulture u Prijepolju je mesto gde sam prvi put stao ispred neke svoje publike i tu sam održao neke prve koncerte. Počeo sam baš onako kako treba, napravio bih poređenje sa stepenicama i mogu reći da nijedan nisam preskočio. Dok sam se školovao, ustanova Doma kulture je u to vreme imala svoje organizacije, gde su muzički bendovi svirali. Ja sam oformio neki svoj bend i za potrebe manifestacija smo svirali neke koncerte. Sve ono što se kasnije dešavalo bio je sled nekih finih okolnosti i nekog finog početka moje muzičke karijere. Smatram da sam išao nekim normalnim, finim, putem jer danas smo svedoci da, kako se instant počne tako se instant i završi. Kvalitet ipak nema rok trajanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading