MILOJEVIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU DEKIJEVOM SINU: "Naše misli su sa njim"!

Autor:

Sport

14.04.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Rekao sam da će da bude teška utakmica", podsetio je stručnjak crveno-belih.

MILOJEVIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU DEKIJEVOM SINU: "Naše misli su sa njim"!

Foto: FK Crvena zvezda

Vladan Milojević i Dejan Stanković

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Železničara iz Pančeva na svom stadionu rezultatom 2:0 u poslednjem kolu regularnog dela Superlige Srbije.

Bio je to poslednji meč koji crveno-beli igraju pred predstojeći večiti derbi sa Partizanom naredne subote od 18.00 časova.

Trener Vladan Milojević analizirao je ovaj meč za TV Arena Sport i dao prvi komentar, ali se prvo osvrnuo na zdravlje sina još jednog nekadašnjeg stručnjaka sa Marakane, Dejana Stankovića.

- Pre nego što bilo šta kažem, želeo bih u svoje ime i svih nas da poželimo brz oporavak sinu Dejana Stankovića. Naše misli su sa njim. Što se tiče same utakmice, rekli smo da ćemo imati težak zadatak – protiv trenera koji je malo promenio stil igre. Oni su izašli agresivno, jako i snažno - rekao je Milojević, da bi potom nastavio o meču:

Foto: Starsport

Vladan Milojević

- Rekao sam da će da bude teška utakmica, što se dešava u ovakvim situacijama, kada želite da pobedom završite jednu fazu prvenstva. A mi smo igrali protiv organizovanog protivnika, koji je pravio probleme zahvaljujući brzim igračima, međutim, mi smo to rešili tokom prvog poluvremena i tokom predaha. I... sigurno, kada igrate ovakvu utakmicu, treba da dajete golove na vreme. Mi smo imali šansi u prvom poluvremenu, a posle, ulaskom Saleta (Aleksandra Kataija), posle 2:0 bilo je lakše za nas. Tad je i bila rešena utakmica. 

Golove za Crvenu zvezdu su inače postigli Mirko Ivanić, Piter Olajinka i Šerif Endiaje. Iako se očekivalo da izostanak Gejlora Kange poremeti igru kluba iz Ljutice Bogdana, crveno-beli su pokazali da svaku utakmicu igraju kao finale, te da se svaki izostanak može nadomestiti. 

Ovom pobedom crveno-beli otišli su na +7 u odnosu na večitog rivala, ali će Partizan do kraja večeri odigrati svoj meč protiv Čukaričkog i tako imati priliku da ostane na pristojnih -4 pred početak plej ofa i veliki derbi koji nas očekuje na startu istog.

 

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading