TRAGIČNA PORODIČNA DRAMA: Posvađali se i potukli, a onda izbo brata!

Autor:

Svet

06.04.2024

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodična svađa prethodila incidentu.

TRAGIČNA PORODIČNA DRAMA: Posvađali se i potukli, a onda izbo brata!

Foto: printscreen

Crnogorska policija na terenu

Barska policija je brzom intervencijom uhapsila S.Z. (39) zbog sumnje da je pokušao da ubije svog brata V.Z. (41) nakon svađe u njihovom porodičnom domu u naselju Ilino. Incident se dogodio u petak nešto posle 21 sat, kada je patrola stigla na lice mesta nakon prijave i zatekla V.Z.-a izbodenog nožem.

Brza reakcija policije

Uprava policije Crne Gore je istakla brzu reakciju svojih službenika nakon prijave ovog nemilog događaja. Uviđaj je odmah obavljen, a osumnjičeni S.Z. je uhapšen iste večeri.
 

- Preduzimajući mere i radnje iz nadležnosti policije policijski službenici došli su do sumnje da je u stanu u kojem žive S.Z. (39) i V.Z. (41) došlo do verbalnog, a onda i fizičkog sukoba između ova dva lica, usled čega je S.Z. zadobio povredu u predelu potiljačnog dela glave, nakon čega je nožem ubo svog brata u levu stranu rebara - saopšteno je iz policije.

Nakon hapšenja, policija je izvršila pretres i pronašla nož kojim je S.Z. navodno ubo svog brata. Osim toga, tokom uviđaja na mestu događaja pronađeni su tragovi borbe, što dodatno ukazuje na ozbiljnost situacije. Međutim, ono što je takođe privuklo pažnju istražitelja jeste činjenica da je pronađen i džoint, što može ukazivati na dodatne okolnosti slučaja.

 

- S.Z. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju i on će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost u zakonskom roku - kažu u policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading