IVICA KRALJ ODGOVORIO PIKSIJU: "Pusti da se igra, pa ko bude bolji "!

Autor:

Sport

06.04.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ne znam, to je pitanje i za selektora, izjavio je da je prvenstvo gotovo", naglasio je Kralj.

IVICA KRALJ ODGOVORIO PIKSIJU: "Pusti da se igra, pa ko bude bolji "!

Foto: Starsport

Ivica Kralj

Skorašnja izjava selektora fudbalske reprezentacije Srbije, Dragana Stojkovića Piksija, fudbalskom šampionatu Srbije, izazvala je brojne reakcije. Naime, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je naglasio da će njegov bivši klub sigurno biti šampion.

Sportski direktor Partizana, Ivica Kralj, nije ostao ravnodušan na ove tvrdnje, tako da je izneo svoju poziciju u odnostu na reči stručnjaka nacionalnog tima. 

- Ne znam, to je pitanje i za selektora, izjavio je da je prvenstvo gotovo, a Zvezda šampion. Ne razumem, ima još devet kola, dosta teških utakmica, posebno u plej-ofu. Ili nešto znaju što mi ne znamo. Gledam isključivo sportski, nadam se da Partizan može da napravi uspeh. Ima dosta stvari zbog kojih sam kažnjen, a ponavljaju se. Jednog dana je penal, sutradan takva situacije nije za jedanaesterac. Kad slušam objašnjenja pominje se intenzitet. Očigledno da ja ne znam pravila ili se ona menjaju u hodu. Kao sportisti mi ostaje da kažem: pusti da se igra, pa ko bude bolji -  poručio je Ivica Kralj u podkastu "Wish & Goal".

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ivica Kralj

Kao bivši golman Partizana, naglasio je i da je heroj derbija i najsvetlija tačka ove sezone, pored Mateusa Saldanje, trenutni čuvar mreže crno-belih, Aleksandar Jovanović. 

- Aleksandar Jovanović je najbolji igrač Partizana, najstandardniji, brani sjajno u kontinuitetu, sposoban je da izvadi ekipu. Kad je on pravi, ostali deluju bolje. Zašto da ne bude kandidat za reprezentaciju? Najbolji je golman lige, mesto mu je u selekciji - , stava je takođe bivši golman.

Za kraj, govorio je skoro pa nemogućem snu da se u srpskom fudbalu pojavi treći konkurentni tim, koji bi mogao da ugrozi tron večitih.

- Za naš fudbal bi to bilo dobro, ali nas iskustvo i decenije iza nas nas uče da je to nemoguće. Bilo bi fantastično kad bi se pojavio neko da može da parira Partizanu i Zvezdi. Oni su simboli države što se sporta tiče, mada znate i sami kad na početku prvenstva pitate ko je kandidat za titulu svako će reći jedni ili drugi - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading