ŠANKERICA ZAPALILA GOSTE U HRVATSKOM NOĆNOM KLUBU! Užasni snimak šokirao Balkan, vlasnik doneo JEDINU normalnu odluku (VIDEO)

Autor:

Svet

24.03.2024

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedmoro ljudi lakše je i teže povređeno, hitna pomoć imala je pune ruke posla

ŠANKERICA ZAPALILA GOSTE U HRVATSKOM NOĆNOM KLUBU! Užasni snimak šokirao Balkan, vlasnik doneo JEDINU normalnu odluku (VIDEO)

Foto: Printscreen X @DrEliDavid

Hrvatsku je jutros potresla vest da je jedna dvadesettrogodišnja, ne baš iskusna šankerica u noćnom klubu u Karlovcu slučajno zapalila nekoliko gostiju.

Ona je, uz molbu da gostima kluba "Monaco" zapali naručeno piće to učinila nevešto i iznenada je zapalila neke od njih!

Snimak možete pogledati OVDE.

Vatra je zapravo zahvatila šank a onda se brzinom svetlosti prenela na tela gostiju, te je hitna pomoć, koja je brzo stigla na lice mesta, imala pune ruke posla.

Vlasnik kluba Gordan Fancev rekao je za 24sata da je konobarica palila šank, te da je boca eksplodirala.

Nakon toga u klubu je zavladala panika, te je vatra zahvatila nekoliko ljudi. Doktorka Ivana Kovačić, upravnica karlovačke bolnice rekla je da su dve devojke teško povređene. 

"One su zadržane na lečenju, reč je o dve ženske osobe koje su 2002. godište. Jedna od te dve osobe je na intenzivnoj. Opekotine su na preko 20 posto površine tela", rekla je Kovačić.

"Konobarica je palila šank i eksplodirala je boca. To i prskalice su sastavni deo kluba, nažalost. Nisam nikad doživeo da flaša pukne, ali evo ovaj put to se dogodilo. Stojimo svima na raspolaganju, ne bežimo od odgovornosti", rekao je Fancev za 24 sata a onda je potvrdio priče da će odmah i to trajno zatvoriti klub.

"Istina je da zatvaram. Ljudske žrtve nemaju cenu. Trenutno se tako osećam da mislim da je to jedino ispravno. Nisam stupio u kontakt s povređenima, nisam dobio nikakvu službenu informaciju pa ne znam kako su. Ja ću zatvoriti. Prostor nije moj, izlazim iz prostora, više tu ne mislim da radim a ni vodim klub. Nije zatvaranje na nedelju ili dve, stvarno zatvaram", rekao je Fancev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading