HOROR U HRVATSKOJ: Šankerica u dva ujutro ZAPALILA GOSTE KLUBA! Nastao je opšti haos, hitna pomoć imala pune ruke posla

Autor:

Svet

24.03.2024

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovog incidenta, na društvenim mrežama oglasio se i vlasnik kluba

HOROR U HRVATSKOJ: Šankerica u dva ujutro ZAPALILA GOSTE KLUBA! Nastao je opšti haos, hitna pomoć imala pune ruke posla

Foto: printskrin/youtube

Šankerica kluba "Monaco" u Karlovcu slučajno je oko dva časa ujutro noćas zapalila nekoliko gostiju koji su stajali za šankom čekajući svoje piće.

Šankerica je nestručno rukovala pićima a traženo joj je da zapali flaše, što je učinila potpuno pogrešno i izbio je manji požar.

Nekoliko ljudi povređeno je zbog čega je hitna pomoć u roku od nekoliko minuta došla u četvrt Švarča kako bi ih zbrinula usled opekotina.

"Na licu mesta sprovedena je istraga kojom je utvrđeno da su četiri osobe teško i tri lakše povređene zbog nestručnog rukovanja alkoholnim pićima 23-godišnje zaposlene u ugostiteljskom objektu u svrhu efekta zapaljenja na šanku. Prilikom toga je došlo do iznenadnog izgaranja i povređivanja osoba za šankom. Sledi dalje kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka ovog događaja", objavila je Policijska uprava karlovačka.

Zbog ovog incidenta, na društvenim mrežama oglasio se i Gordan Fancev, vlasnik kluba "Monaco".

"Ovim putem želimo da izrazimo iskreno žaljenje zbog nemilog događaja koji se noćas dogodio u prostoru Disco cluba Monaco. Oštećenima i povređenima želimo što brži i bezbolniji oporavak. Nastalu štetu na ličnim stvarima svih oštećenih ćemo podmiriti (molimo Vas da nam se javite na broj telefona ili putem društvenih mreža), a svim oštećenima kojima je potrebna bilo kakva pomoć stojimo na raspolaganju sa svime što možemo učiniti. Nažalost ne možemo promeniti i uticati na to da se incident dogodio, ali možemo da izrazimo žaljenje i pokušamo da ispravimo barem ono što je ispravljivo", napisao je Fancev.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading