TELO MUŠKARCA PRONAĐENO NA DNU BAZENA! Policija zatekla JEZIV prizor!

Autor:

Svet

13.03.2024

23:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na lice mesta izašao je mrtvozornik, koji nije zatekao tragove nasilne smrti.

TELO MUŠKARCA PRONAĐENO NA DNU BAZENA! Policija zatekla JEZIV prizor!

Foto: shutterstock

Policija

U hotelskom bazenu u Varaždinskim Toplicama, jedan tragičan događaj potresao je javnost kada su spasioci u utorak oko 15.15 pronašli telo muške osobe na dnu bazena.

Nažalost, i pored napora spasilaca i ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, reanimacija nije uspela, te je lekar ekipe konstatovao smrt muškarca u 16.10.

Identifikacija žrtve i dalja istraga

Nakon dalje istrage, utvrđeno je da se radi o 58-godišnjem muškarcu koji je bio korisnik hotela. Mrtvozornik koji je izašao na lice mesta nije pronašao tragove nasilne smrti. Zamenik okružnog tužioca naložio je obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, a telo je prevezeno na odeljenje patologije varaždinske bolnice. Uprava policije jutros je saopštila da nastavlja sa radom na utvrđivanju okolnosti ovog tragičnog događaja, prenosi Blic. 

Podizanje svesti o bezbednosti u vodi

Ovaj slučaj još jednom nas podseća na važnost pridržavanja pravila bezbednosti prilikom boravka u blizini vode. Bez obzira na to da li je reč o bazenu, jezeru ili moru, važno je biti svestan potencijalnih opasnosti i pridržavati se pravila koja doprinose očuvanju sopstvene bezbednosti i bezbednosti drugih. Ovaj tragičan događaj takođe ukazuje na važnost redovnog održavanja bazena i sprovođenja svih neophodnih mera kako bi se obezbedila bezbednost posetilaca.

Podrška porodici i prijateljima

Ovaj događaj je sigurno teško pogodio porodicu i prijatelje preminulog muškarca. U ovim teškim trenucima, važno je pružiti im podršku i razumevanje, te im omogućiti prostor za tugu i suočavanje sa gubitkom voljene osobe. Nadamo se da će istraga pružiti odgovore i olakšati proces tugovanja za porodicu i prijatelje preminulog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading