UŽAS U KOMŠILUKU! Muškarac pokušao da se SAMOZAPALI, tragedija sprečena u POSLEDNJEM trenutku!

Autor:

Svet

28.02.2024

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vatrogasci su reagovali munjevitom brzinom nakon što su dobili poziv za pomoć.

UŽAS U KOMŠILUKU! Muškarac pokušao da se SAMOZAPALI, tragedija sprečena u POSLEDNJEM trenutku!

Foto: Profimedia

U zetskom naselju Mahala juče se dogodio dramatičan događaj kada je jedna osoba pokušala da se zapali u svojoj kući.

Prema informacijama Službe zaštite i spasavanja, pokušaj samozapaljenja desio se oko 18.30 sati, a brza reakcija vatrogasaca sprečila je tragediju.

Hitna reakcija vatrogasaca

Vatrogasci su reagovali munjevitom brzinom nakon što su dobili poziv za pomoć. Njihova efikasna intervencija je bila ključna u sprečavanju daljih posledica po povređenu osobu, ali i po okolinu.

Transport povređenog u Urgentni centar

Nakon što su vatrogasci intervenisali, službenici Hitne pomoći prevezli su povređenu osobu u Urgentni centar. Prema prvim informacijama, povređeni je vitalno ugrožen zbog opekotina višeg stepena koje su zahvatile veću površinu tela.

Ovaj dramatičan događaj je potresao lokalnu zajednicu, a nadamo se da će povređena osoba dobiti adekvatnu medicinsku pomoć i pruženu podršku u ovim teškim trenucima.

Podsetimo, američki vojnik koji se zapalio ispred Izraelske ambasade u Vašingtonu u nedelju, u znak protesta protiv rata u Gazi, tragično je preminuo, kako su izvestili lokalni mediji u ponedeljak.

NBC News, pozivajući se na neimenovanog zvaničnika, saopštio je da je član Vazduhoplovstva SAD preminuo, sa daljim detaljima koji će biti objavljeni nakon obaveštenja porodice, prenosi Večernjilist.hr.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading