OTKRIVAMO! Čovek koji je do detalja opisao sva ubistva ŠKALJARACA likvidiran u Baru!

Autor:

Hronika

27.02.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki smatraju da je sve to radio pod uticajem Kavačkog klana.

OTKRIVAMO! Čovek koji je do detalja opisao sva ubistva ŠKALJARACA likvidiran u Baru!

Foto: pixabay.com

Ilustracija

Kako Republika saznaje čovek koji je lividiran jutros u Baru Edmon Mustafa govorio je pre ubistav o detaljima likvidacija Škaljaraca i to u emisiji "Sjenke", a tom prilikom njemu je bio sakriven identitet.

Kako se moglo čuti na snimku koji je emitovan na TV "E" iz Crne Gore on između ostalog pominje i ubistvo Šaranovića i Mrdaka. O svim ubistvima je pričao detaljno - ko je naručilac, ubica, ko je tražio "štek" stanove i sve ostale detalje. 

Bio je u klanu Alana Kožara, ali nakon smrti istog je izašao iz ovog klana i otkrio javno sve zločine. Neki smatraju da je sve to radio pod velikim uticajem Kavačkog klana.

Da podsetimo, jutros malo posle 9 časova, U centru Bara, ubijen je Edmond Mustafa, muškarac koji je dovođen u vezu sa škaljarskim kriminalnim klanom. Crnogorski mediji pišu da je nepoznata osoba, ispalila hice prema Mustafi koji se nalazio u blizini jedne banke.

Nakon što je ispalio hice, napadač se udaljio motorom iz Ulice Maršala Tita. Na licu mesta su brojne policijske snage i celo područje je pod blokadom, prenose Vijesti.

Nepoznati napadač, prema rečima očevidaca, pucao je na njega s motora u pokretu, a potom dao gas i pobegao. Ceo grad je pod policijskom blokadom, prikupljaju se tragovi i dokazi kako bi se identifikovao ubica - kaže izvor Kurira.

E. M. je od ranije poznat policiji. U poslednje vreme se dosta spekulisalo o tome da se okrenuo protiv Škaljaraca, te da protivničkom klanu odaje informacije.

- Istražitelji sumnjaju da je reč o nastavku sukoba kavačkog i škaljarskog klana koji je za 10 godina odneo preko 60 života. Međutim, još je rano da se isključi i mogućnost da je Edmond Mustafa ušao u sukob i sa svojim dojučerašnjim saradnicima - dodaje sagovornik Kurira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading