RAT KLANOVA NE JENJAVA! "TREBA SE POZABAVITI NJIME" : Novi detalji ubistva u Baru!

Autor:

Hronika

27.02.2024

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je ispalio hice, napadač se udaljio motorom iz Ulice Maršala Tita.

RAT KLANOVA NE JENJAVA! "TREBA SE POZABAVITI NJIME" : Novi detalji ubistva u Baru!

Foto: youtube.com/Barinfo Tv

Malo posle 9 časova, U centru Bara, ubijen je Edmond Mustafa, muškarac koji je dovođen u vezu sa škaljarskim kriminalnim klanom. Crnogorski mediji pišu da je nepoznata osoba, ispalila hice prema Mustafi koji se nalazio u blizini jedne banke.

Nakon što je ispalio hice, napadač se udaljio motorom iz Ulice Maršala Tita. Na licu mesta su brojne policijske snage i celo područje je pod blokadom, prenose Vijesti.

- Nepoznati napadač, prema rečima očevidaca, pucao je na njega s motora u pokretu, a potom dao gas i pobegao. Ceo grad je pod policijskom blokadom, prikupljaju se tragovi i dokazi kako bi se identifikovao ubica - kaže izvor Kurira.

E. M. je od ranije poznat policiji. U poslednje vreme se dosta spekulisalo o tome da se okrenuo protiv Škaljaraca, te da protivničkom klanu odaje informacije.

- Istražitelji sumnjaju da je reč o nastavku sukoba kavačkog i škaljarskog klana koji je za 10 godina odneo preko 60 života. Međutim, još je rano da se isključi i mogućnost da je Edmond Mustafa ušao u sukob i sa svojim dojučerašnjim saradnicima - dodaje saogovornik Kurira.

Njega su 1. avgusta 2020. ga oteli i držali ga u štek stanu u Podgoričkom City kvartu.Tražili su od njega da terali ga da namesti 20 ubistava. Oteli su ga Kavački policajci Ljubo Milović i Petar Lazović.

Mustafa se pominje u u sumnjivim prepiskama Radoja Zvicera gde se govori kako "se treba pozabaviti njime"

Prepiske sa kriptovanog programa, jasno pokazuju da su razradili plan, prvobitno dogovorivši da prepadaju Mustafu.

U jednom od razgovora, Milović, koji je i inicijator otimanja škaljarca, predlaže da mu bace bombu na kuću, kako bi ga ubrzali.

Mustafa je prošle godine priveden zbog vožnje pod dejstvom narkotika. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading