TRČAO SA JEDNE STRANE ZGRADE NA DRUGU DA GA NE BI SPASILI! Detalji samoubistva u Subotici: Muškarac bio odlučan u nameri da SKOČI U SMRT!

Autor:

Hronika

23.02.2024

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema svedočenju komšija, muškarac je bio ruski ili ukrajinski državljanin, a samo mesto događaja je bilo obezbeđeno, sprečavajući bilo kome da se približi.

TRČAO SA JEDNE STRANE ZGRADE NA DRUGU DA GA NE BI SPASILI! Detalji samoubistva u Subotici: Muškarac bio odlučan u nameri da SKOČI U SMRT!

Foto: Printscreen

U blizini Radijalca u Subotici juče se desio tragičan događaj kada je jedan muškarac skočio sa krova stambene zgrade. Prema nezvaničnim informacijama, vatrogasci i policajci su satima pokušavali da odvrate muškarca od samoubistva, ali nažalost, nije bilo uspeha. Muškarac je skočio sa krova osmospratnice i preminuo na licu mesta.

Dramatični pokušaji sprečavanja samoubistva

Prema svedočenju komšija, muškarac je bio ruski ili ukrajinski državljanin, a samo mesto događaja je bilo obezbeđeno, sprečavajući bilo kome da se približi. Vatrogasci su brzo reagovali, pokušavajući da spase muškarca koji je bio na ivici očajanja. Nažalost, ni vazdušni jastuk koji su pripremili nije bio dovoljan da spreči tragičan ishod.

Kako prenosi portal Pannon RTV, muškarac je, da ga ne bi sprečili u nameri trčao sa jedne strane na drugu. 


Identitet i motiv žrtve

Prema izveštajima medija, žrtva je bila muškarac star oko 40 godina. Pre samog skoka, vatrogasci su bili spremni sa vazdušnim jastukom, ali muškarac je bio brz i odlučan u svojoj nameri. Iako pregovarački tim policije nije uspeo da razuveri muškarca, motivi za ovaj tragičan čin nisu poznati.

Emotivni uticaj na bolničare i policajce

Incident je ostavio dubok emotivni trag na bolničare i policajce koji su bili prisutni. Njihova profesionalnost je dovedena do krajnjih granica, suočavajući se sa teškom situacijom koja je ostavila dubok utisak na njih.

Svedočenja i istraga

Niko od prisutnih svedoka nije želeo da se obrati medijima, ali je poznato da su vatrogasci i policija uložili napore kako bi sprečili ovu tragediju. Istraga je i dalje u toku, a detalji o motivima i okolnostima koje su dovele do ovog događaja će se dalje istraživati.

Ovaj tragičan događaj je potresao zajednicu u Subotici, ostavljajući iza sebe pitanja i tugu zbog gubitka života.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading