SA DVA NOŽA ULETEO MEĐU PROLAZNIKE, PA PRETIO POLICIJI! Elektrošokom su pokušavali da onesposobe MANIJAKA, drama u centru grada!

Autor:

Svet

13.03.2024

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je policija stigla na lice mesta, pokušali su da onesposobe muškarca elektro-šokom, ali njihovi napori su bili neuspešni.

SA DVA NOŽA ULETEO MEĐU PROLAZNIKE, PA PRETIO POLICIJI! Elektrošokom su pokušavali da onesposobe MANIJAKA, drama u centru grada!

Foto: Shutterstock

U centru Ljubljane, na Bavarskom dvoru, odigrala se dramatična situacija dok je policija obuzdavala i na kraju uhapsila muškarca koji je sa dva noža u rukama pretio prolaznicima i policajcima.

Uzbuna je podignuta oko 15 časova nakon što je muškarac zaplašio pešake ispred apoteke. Kada je policija stigla na lice mesta, pokušali su da onesposobe muškarca elektro-šokom, ali njihovi napori su bili neuspešni.

Drama sa naoružanim muškarcem konačno je okončana posle sat vremena pregovora, tokom kojih je muškarac konačno bacio noževe na zemlju. U vreme incidenta, muškarac je nosio vizir na glavi, imao ranac na leđima i držao pomenute noževe.


Po dolasku policije, suočili su se sa naoružanim muškarcem, pokušavajući da ga obuzdaju neubedljivom silom pre nego što su se okrenuli pregovorima. Tek nakon sat vremena napetih razgovora, situacija je mirno rešena, izbegavajući ono što bi moglo biti tragičan ishod, prenosi Jutarnjilist.hr.

Policija je potvrdila da je pojedinac doveden pod kontrolu jedinica specijalnog tima i više nije predstavljao pretnju. Čitav događaj je završen malo posle 16 časova kada je Policijska uprava Ljubljane izdala saopštenje. Takođe su saopštili da će više detalja biti otkriveno oko 19 časova.

Ova hrabra intervencija i uspešno rešenje pokazali su profesionalnost i uzdržanost policijskih službenika u rukovanju potencijalno opasnom situacijom u užurbanom centru grada.

Incident je prirodno izazvao uzbuđenje među lokalnom zajednicom, podstičući razgovore o javnoj bezbednosti i pohvalnom radu policijskih snaga u osiguravanju dobrobiti građana. Kako se vest širila, takođe je izazvala razgovore o podršci mentalnom zdravlju i intervenciji u kriznim situacijama, ističući potrebu za sveobuhvatnim resursima za rešavanje ovakvih izazovnih okolnosti.

Posledice događaja nedvojbeno će dovesti do daljih razmišljanja o širim implikacijama svesti o mentalnom zdravlju i ulozi policijskih snaga u upravljanju sličnim krizama u budućnosti. Brza i efikasna reakcija policije izbegla je potencijalno katastrofalne posledice, ističući važnost dobro obučenih i opremljenih timova za hitne intervencije u urbanim područjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading